Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΤΑΡΑΞΤΕ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Από αυτούς τους τύπους ξεκίνησε το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού! Φόρτωσαν τα χρέη των Τραπεζών στις πλάτες του λαού. Γι' αυτό σήμερα, σε συνεργασία με τους τοκογλύφους της ΕΕ, τους έχωσαν στα Μνημόνια: για να τους πάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Όλη η ιδιωτική περιουσία θα χαθεί μέσω αυτής της κομπίνας, ο δε λαός θα φτωχοποιηθεί πλήρως, ενώ ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί στο ελάχιστο! 
Το φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή και με δεκάδες ρεπορτάζ (δικά μας, αλλά και με τις
φοβερές αποκαλύψεις του Γιώργου Σαρρή-φωτό), τόσο στην Ελεύθερη Ώρα (από το 20011 έως το 2014), αλλά και εδώ στον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή": το χρέος που πληρώνει ο ελληνικός λαός είναι παράνομο, αντισυνταγματικό και κυρίως δεν είναι δικό του! Είναι χρέος των τραπεζιτών το οποίο φόρτωσαν στις πλάτες του λαού. Από τον Καραμανλή (2008) και με τις υπογραφές του τότε....



Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Προβόπουλου, 233 δις ευρώ που πήραν οι Τράπεζες από την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα), δεν τα αποπλήρωσαν ποτέ αυτά τα δάνεια, αλλά οι Προβόπουλος-Καραμανλής-Αλογοσκούφης τα φόρτωσαν στις πλάτες του λαού και τον εξανάγκασαν να πληρώνει τα δάνεια των τραπεζών! Προσέξτε μαφιόζικη κομπίνα: δεν φτάνει που ο λαός είχε πάρει στεγαστικά, επαγγελματικά, καταναλωτικά ή ακόμη και εορτοδάνεια με τα οποία τον μπούκωσαν δολίως οι τράπεζες, ξαφνικά βρέθηκε να πληρώνει εκτός από το δικά του δάνεια και τα δάνεια των τραπεζών που του επέβαλε να πληρώσει η πολιτική συμμορία, με τους τραπεζίτες!!! 
Η συνέχεια των διαδόχων Καραμανλή, τουτέστιν ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος, ο Σαμαράς και τώρα ο Τσίπρας εφαρμόζει ακριβώς την ίδια εγκληματική τακτική σε βάρος του λαού! Σώζει τις τράπεζες και τους τοκογλύφους και με εντολές των δανειστών τσακίζει τον λαό για χρέη που δεν είναι δικά του! Βεβαίως δεν εξαιρούνται οι εγκληματίες Βενιζέλος και Καμμένος, οι συνεργάτες των Παπανδρέου-Σαμαρά και Τσίπρα αντίστοιχα. Όλοι αυτοί διαπράττουν εγκλήματα κατά της Πατρίδος και του λαού, φτωχοποιώντας τον δολίως και υπηρετώντας τις εντολές των δανειστών που θέλουν να αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία. Με συνεχείς και παράνομους φόρους, όπως ο ΕΝΦΙΑ ή οι φόροι σε προϊόντα της ελληνικής παραγωγής, έχουν στόχο τη διάλυση της χώρας και την εξόντωση του λαού. 
Μην τους αφήσετε και αντισταθείτε. Όλοι μαζί στοιχιθείτε  πίσω από τη μήνυση-καταγγελία του δημοτικού συημβούλου Καβάλας Παράσχου Αγανικόλα, ο οποίος καθίζει στο σκαμνί όλους τους πρωθυπουργούς από το 2008 κι εδώ, μαζί με τους τραπεζίτες και υπουργούς οικονομικών, για το έγκλημα που διέπραξαν σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών! Διαφορετικά, ταράξτε κι εσείς στις μηνύσεις-καταγγελίες όλα αυτά τα ΄πολιτικά πρόσωπα. Ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να ξυπνήσει και να δει το έγκλημα. Αντί να παίζει το παιχνίδι των τραπεζών και να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια του κοσμάκη, να στραφεί στους άμεσα υπεύθυνους για το έγκλημα σε βάρος του λαού! Επιτέλους, η ελληνική Δικαιοσύνη, ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΌΝ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ, να αποδώσει Δικαιοσύνη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου