Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΛΤΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ! ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ¨Η ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!

Εποχές που δεν έζησε ποτέ, παρά πολλές-πολλές δεκαετίες πριν, θα βιώνουν από'δω και στο εξής οι Έλληνες πολίτες. Τότε, στις αρχές της...


δεκαετίας του 1900 μέχρι και τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο που η αλληλογραφία έκανε και έναν ή και 2 μήνες να φτάσει στον προορισμό της! 
Κάτοικοι του Χολαργού-Παπάγου διαμαρτυρήθηκαν ότι έχουν πολλές μέρες να δουν τον ταχυδρόμο της γειτονιάς. Μάλιστα, αναφέρεται και πολυκατοικία με πολλούς ορόφους στην καρδιά του Χολαργού, της οποίας οι ένοικοι είχαν να δουν 2 ολόκληρες εβδομάδες τον ταχυδρόμο της γειτονιάς!!! 
Μιλήσαμε με αρμόδια χείλη των ΕΛΤΑ Χολαργού, στο κέντρο διανομής και μας αποτύπωσαν την τραγική πραγματικότητα: Τα ΕΛΤΑ Χολαργού πριν από μερικά χρόνια διέθεταν 20 διανομείς. Σήμερα διαθέτουν μόνον 10 και αν σκεφθεί κανείς ότι υπάρχουν και οι καλοκαιρινές άδειες, θα καταλάβει πόσο δυσχερής γίνεται η διανομή. 
Για τη συγκεκριμένη πολυκατοικία της οποίας οι ένοικοι διαμαρτυρήθηκαν, το...κουπί της διανομής έχει επιφορτισθεί ένας...συμβασιούχος! Άρα, δεν είναι έμπειρος, αν δε υπολογισθεί ότι ο συγκεκριμένος συμβασιούχος έχει πάρει επ ώμου δύο τομείς, δηλαδή έχει αναλάβει να διεκπεραιώνει καθημερινά το έργο που κάνουν δύο ταχυδρομικοί διανομείς, μπορεί να αναλογισθεί τι...τρέλα βιώνει ο άνθρωπος! 
Τα ΕΛΤΑ Χολαργού έχουν ζητήσει πρόσθετο προσωπικό, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!! Τουλάχιστον 13 άτομα χρειάζονται για να μπορέσουν να λειτουργήσουν στοιχειωδώς! Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου όμως έχει διαλύσει τα πάντα σε αυτό το κράτος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου