Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝ. ΒΕΓΓΟ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 33 SUPER ΤΑΙΝΙΕΣ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχημένο αφιέρωμα στον  Θανάση Βέγγο ξεκίνησε τη λειτουργία....

του, στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη - είσοδος από την οδό Σπάρτης), το Σάββατο 23/7, ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Αγίας Παρασκευής που φέρει το όνομα του αξέχαστου ηθοποιού, ο οποίος ήταν κάτοικος της πόλης μας.



Πριν την έναρξη της προβολής της πρώτης ταινίας του αφιερώματος, « O Θανάσης στην Χώρα της Σφαλιάρας», καλωσόρισαν τους φίλους του κινηματογράφου ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ενώ έκανε χαιρετισμό ο εκδότης & σκηνοθέτης Γιάννης Σολδάτος, που έχει σκηνοθετήσει το Ντοκιμαντέρ-προσέγγιση του φαινομένου Θανάσης Βέγγος: «Ένας Άνθρωπος Παντός Καιρού».
Το αφιέρωμα στο Θανάση Βέγγο συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 25/7,  ώρες 21:00-23:00, με την κωμωδία «Δικτάτωρ καλεί Θανάση» και ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 26/7, ώρες 21:00-23:00 με το προαναφερόμενο Ντοκιμαντέρ «Ένας Άνθρωπος Παντός Καιρού».
Ανάμεσα στο σινεφίλ κοινό βρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ.  Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηανδρέου και Ελισ. Πετσατώδη, οι Δημ. Σύμβουλοι Στέλ. Ψύλλα και Ε. Καψοκεφάλου, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Α.  Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Κ. Καλιγέρης, Παν. Παναγάκος, Δ. Καφατάκης, Χρ. Παπαθανασίου και Μ. Ρίζκ-Καρακατσάνη,  ο Σκηνοθέτης της Θεατρικής Ομάδας της πόλης μας Γ. Δεγαΐτης,  ο γνωστός καλλιτέχνης Τζ. Βαβούρας, κ.α.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα του Κινηματογράφου (δείτε το εδώ: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/index.php/syndesmoi/politismos/dimotikos-kinimatografos)  περιλαμβάνει 33 ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι 5 παιδικές και οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο και φέτος, θα γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας, ώρες  21:00-23:00  και 23:00-01:00 και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 4/9/2016.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου