Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ!!! ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ALLEN'S HAND!!! ΧΑΜΟΣ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή»
ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ALLEN’S HAND, Group PάrΩdy & ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ
Με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Allen’s Hand, Group PάrΩdy και Γιώργο Σταυρακάκη συνεχίστηκαν χθες Τρίτη βράδυ, στον κήπο της ΕΡΤ, οι...

μοναδικές μουσικές βραδιές, για όλες τις προτιμήσεις, της  πολιτιστικής-μουσικής δράσης «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο.

Ο πάρα πολύς  κόσμος που βρέθηκε στον κήπο του Ραδιομέγαρου ενθουσιάστηκε με τους Allen΄sHand, τον Γιώργο Σταυρακάκη και τους GroupPαrΩdy και ξεσηκώθηκε στην κυριολεξία με τα τραγούδια και τη δυναμική παρουσία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Σήμερα  Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 20:30, έχουν σειρά αγαπημένοι μουσικοί και τραγουδιστές της παράδοσης που θα μας ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα με παραδοσιακά τραγούδια και μουσικές από τη Μικρά Ασία, τη Θράκη, τηΜακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, και τα νησιά. Συμμετέχουν οι: Νίκος Φιλιππίδης (κλαρίνο, φλογέρα, καβάλι), Κώστας Φιλιππίδης (λαούτο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί, τραγούδι), Ανδρέας Παπάς (κρουστά), Βαγγέλης Δημούδης (ούτι, τραγούδι), Σάββας Σιάτρας (τραγούδι), Λάζαρος Τσιαμπάς (τραγούδι), Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι),Γιώτα Βέη (τραγούδι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου