Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ! Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ! Ο ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!


Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Όπως η Πόλη αλώθηκε από μέσα, όπως η Θερμοπύλες έπεσαν από τον προδότη Εφιάλτη, έτσι και ο ΑΔΜΗΕ ξεπουλήθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους! Με πρώτο και χειρότερο τον άνθρωπο που βλέπετε στη φωτογραφία. Λέγεται Μανώλης Παναγιωτάκης, πρώην Πρόεδρος της...

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Συριζαίος μέχρι τα μπούνια, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του Προέδρου του ΑΔΜΗΕ για να τον ξεπουλήσει στους ιδιώτες!
Εμείς από δω επικρίνουμε και όσους αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του ΔΣ, εις ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως για παράδειγμα τον Φωτόπουλο. Θα έπρεπε να καταψηφίσουν και όχι να φύγουν! Το ότι έφυγαν είναι σα να έδιναν το Ο.Κ. για το ξεπούλημα! Κύριε καταψήφισε, φωτογράφισε με selfie τον εαυτό σου την ώρα που ρίχνεις στη κάλπη το ΟΧΙ ή βάλε την υπογραφή σου με ένα ΟΧΙ μεγάλο, για να σου πούμε μπράβο. Το ότι φεύγεις σαν τη βρεγμένη γάτα, είναι αρνητικό! 

Ο Γιώργος Αδαμίδης, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ-ΚΗΕ, γράφει για την προδοσία. Προσέξτε τα ονόματα όσων ήταν στο ΔΣ την ώρα της ψηφοφορίας. Είναι αυτοί που ξεπούλησαν τον ΑΔΜΗΕ:

"Ενημερωτικό Δελτίο που εξέδωσε το μέλος του Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ εκπρόσωπος των εργαζομένων Παντελής Καραλευθέρης, στο οποίο φαίνεται ότι ο ίδιος μαζί με τον Νίκο Φωτόπουλου καταψήφισαν το θέμα που αφορούσε την διαδικασία πλήρους ιδιοκτησιακού διαχωρισμού του ΑΔΜΗΕ, ανέτρεξα στην σύνθεση του Δ.Σ της Επιχείρησης και με έκπληξη διαπίστωσα ότι από τα 11 μέλη οι 6 είναι Δεητζήδες:
1. Παναγιωτάκης Μανόλης Πρόεδρος
2. Ανδριώτης Γεώργιος Αντιπρόεδρος
3. Παπαγεωργίου Χρήστος Μέλος
4. Βατάλης Άρης Μέλος
5. Καραλευθέρης Παντελής Μέλος
6. Φωτόπουλος Νίκος Μέλος
Εάν σε αυτούς προστεθεί και ο Πρόεδρος της ΕΔΟΠ / ΔΕΗ Γιώργος Μπίτζας ο οποίος αντικαθιστά τον Φίλιππο Ταυρή ως εκπρόσωπος της ΟΚΕ, τότε μιλάμε για απόλυτη πλειοψηφία των Δεητζήδων!!! 7 στους 11 στο Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ.
Συνάδελφοι μην επιβεβαιώσετε την ρήση που θέλει: ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΈΦΤΟΥΝ ΑΠΌ ΜΈΣΑ!!! Ο Παντελής Καραλευθέρης και Νίκος Φωτόπουλος δεν υπέγραψαν προς τιμή τους. Ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Μανώλης Παναγιωτάκης ψήφισε υπέρ, μιας και γι’ αυτό το λόγο τοποθετήθηκε σε αυτή την θέση από το Σύριζα!!!
Ρωτώ εγώ με την σειρά μου ποιος από τους παρακάτω υπαλλήλους της ΔΕΗ, εάν είστε υπάλληλοι της ΔΕΗ, ψήφισαν υπέρ της απόσχισης του ΑΔΜΗΕ από την ΔΕΗ;
1.Γιώργος Μπίτζας (είναι υπάλληλος) ψήφισες υπέρ της απόσχισης;
2.Ανδριώτη Γεώργιε ψήφισες υπέρ της απόσχισης του ΑΔΜΗΕ από την ΔΕΗ; 3.Παπαγεωργίου Χρήστο ψήφισες υπέρ της απόσχισης του ΑΔΜΗΕ από την ΔΕΗ;
4.Βατάλη Άρη ψήφισες υπέρ της απόσχισης του ΑΔΜΗΕ από την ΔΕΗ;

 Εάν ναι , δεν θα σας χαρακτηρίσω εγώ αλλά οι συνάδελφοι από την ΔΕΗ – ΚΗΕ!!!"

Η απάντηση του Γιώργου Μπίτζα ήταν η ακόλουθη: θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι η δική μου τοποθέτηση δεν έχει οριστεί ακόμη απο το Υπουργειο άρα δεν έχω καμία συμμετοχή μην βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι βεβαίως αν συμμετείχα όσοι με γνωρίζουν ξέρουν τι θα ψήφιζα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου