Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΜΙΝΗ: ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΡΟΥΦ, ΚΟΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ, ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΝ...ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ!!!

Παρανόμως οι Τσίπρας-Καμμένος με τον δήμαρχο Καμίνη, χρησιμοποιώντας σχέδια του περασμένου αιώνα, όταν η περιοχή Ρουφ ήταν σχεδόν ακατοίκητη, εγκαθιστούν μέσα στον χώρο εργασίας των υπαλλήλων της ΔΕΗ τον σταθμό μεταφόρτωσης των σκουπιδιών του Δήμου της Αθήνας! Δεν είναι μόνον οικολογικό, αλλά έγκλημα ευθέως κατά των ανθρώπων!
Δείτε φωτογραφία και βγάλτε συμπέρασμα. Οι Τσίπρας-Καμμένος σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων (Καμίνης) χρησιμοποιώντας σχέδιο του περασμένου αιώνα, όταν δεν υπήρχαν κατοικίες στην περιοχή του ....


Ρουφ, εγκαθιστούν -παρανόμως- μέσα στον χώρο της ΔΕΗ, εκεί όπου εργάζονται δεκάδες υπάλληλοι, τον χώρο μεταφόρτωσης των σκουπιδιών!!! Όλη η βρωμιά, η μπόχα και η μόλυνση που θα προέρχεται από την καθημερινή συμπίεση των σκουπιδιών, θα περνά στα πνευμόνια των υπαλλήλων της ΔΕΗ! Αφήστε δε, που η εκλυόμενη βρωμιά σε υγρή μορφή θα περνά μέσα στο έδαφος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. 
Ο Β.Ν. υπάλληλος στη ΔΕΗ, αναφέρει για το φλεγον αυτό θέμα:
Μέσα σε αυτό τον χώρο που βλέπετε δεξιά διαμορφώνεται ο χώρος μεταφόρτωσης των σκουπιδιών του δήμου Αθήνας. Εκεί ακριβώς όπου εργάζονται καθημερινά δεκάδες υπάλληλοι της ΔΕΗ!

Από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα μέχρι και τις αρχές του 21ου, ο δήμος Αθηναίων ήθελε να δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης για τα σκουπίδια του δήμου Αθήνας στον Ελαιώνα και συγκεκριμένα στον χώρο της ΔΕΗ και στον τομέα κατασκευών στο Ρούφ. Τότε, όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι, από την ΔΣΣΜ (Διεύθυνση Συντήρησης Συνεργείων Μεταφοράς) και τις Κατασκευές Μεταφοράς, ξεσηκώθηκαν για να μη δημιουργηθεί αυτός ο σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Πιστεύαμε ότι μετά από αυτή την διαμαρτυρία, κάτι πετύχαμε. Λάθος όμως. Σήμερα, μετά από 16 χρόνια, μπήκαν στο χώρο, δύο απορρίμματοφόρα και μία πρέσα αυτοκινούμενη η οποία θα δέχεται τα σκουπίδια από τα απορριματοφόρα όλης της Αθήνας και θα τα συμπιέζει, ώστε να μικραίνει ο όγκος τους. 
η φορητή πρέσα του Σ.Μ.Α.
Και έρχομαι και ρωτάω ο αφελής, τα "ζουμιά" που θα τρέχουν από την συμπίεση, θα τα απορροφά το χώμα... 
--Όχι κύριε, θα δημιουργηθούν αποχετεύσεις κάτω από τη πρέσα, είπε κάποιος από τους ιθύνοντες. 
Και τις αναθυμιάσεις, τις μυρωδιές, ποιος θα τις αναπνέει; Η περιοχή είναι γεμάτη εργαζόμενους, πώς θα αντέξουν όλοι αυτοί; 
--Όχι κύριε, θα είναι κλειστού τύπου. Δεν θα το κάναμε αυτό αν δεν τηρούνταν όλοι οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τάδε έφη ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Αιγάλεω κ. Νικητάκης, που τον πήρα στο τηλέφωνο. "Άλλωστε και εγώ θα εργάζομαι εκεί όλη την μέρα". 
Τον ρώτησα επίσης αν γνώριζε ότι ο δήμος της Αθήνας θα μετέφερε τα σκουπίδια του εντός των ορίων του δήμου Αιγάλεω. "Ναι, το γνωρίζω" μου απάντησε. "Σε σύμπραξη με το δικό μας δήμο, ο δήμος Αθηναίων κάνει αυτό το έργο". 
Δηλαδή τι συμφώνησαν; Θα μας δώσεις το οικόπεδο 27 στρέμματα Αιγάλεω και εμείς θα σου δώσουμε τα μηχανήματα. Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη των εργαζομένων. Από το 2000 είχε πάρει το οικόπεδο ο δήμος της Αθήνας. 
Την επόμενη φορά που θα έρθουν θα ζητήσω τους τίτλους ιδιοκτησίας του οικοπέδου! Θα 'χει πλάκα!!
Β.Ν.

Διαβάστε τις ενέργειες που έκανε ο εργαζόμενος της ΔΕΗ για να εμποδίσει την υλοποίηση του παράνομου έργου από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων και της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου: 

"Aπό τις 16/03/2016 διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει πουληθεί στον Δήμο της Αθήνας. Επομένως, δεν ανήκει στον ΑΔΜΗΕ το οικόπεδο. Βέβαια, δεν έχω δει κανένα τίτλο ιδιοκτησίας. Από τα λεγόμενα των προϊσταμένων μόνο, και δεν έχω λόγο να μην τα πιστέψω. Έμαθα από έναν γνωστό ο οποίος θα δουλέψει με τους οικοδόμους που θα φτιάξουν το έργο, ότι η πολεοδομία δεν τους έχει δώσει άδεια να ξεκινήσουν το έργο. Πήγα στην πολεοδομία του Αιγάλεω και πληροφορήθηκα ότι κατέθεσαν χάρτες του οικοπέδου πριν λίγες μέρες, για να βγάλουν άδεια στις 8/07 /2016. Εν τω μεταξύ στα σχέδια που κατέθεσαν φαινόταν ένα άδειο οικόπεδο χωρίς κανένα κτίσμα! Δόλια λοιπόν κατέθεσαν παμπάλαιο σχέδιο που δεν φαίνονται τα κτίσματα, επομένως και δεν υπάρχουν εργαζόμενοι! Την άδεια εν τω μεταξύ που θα βγάλουν, την ήθελαν για ασφαλτόστρωση και όχι για Σ. Μ. Α Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων! Δεύτερη δόλια σκέψη. Αμέσως μετά έκανα αίτηση για μη έκδοση άδειας προς το Δήμο Αθηναίων, γιατί ο Δήμος θέλει να δημιουργήσει Σ. Μ. Α και όχι ασφαλτόστρωση και μάλιστα σε απόσταση 20 μέτρα από τους εργαζόμενους! Τίθεται θέμα υγιεινής των εργαζομένων! Πήρα και αριθμό πρωτοκόλλου και ο φάκελος θα πάει στον ίδιο που έχει και το φάκελο του Δήμου Αθηναίων.

Ο επόμενος στόχος μου ήταν να γνωστοποιήσω στις παρακείμενες εταιρείες, επιχειρήσεις, όμορους Δήμους και κατοίκους, την πρόθεση του Δήμου Αθηναίων να δημιουργήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ. Μ. Α),  ώστε να τους έχουμε και αυτούς μαζί μας.

Έχουν ήδη ενημερωθεί οι παρακάτω εταιρείες :
1. Μπισκότα Παπαδοπούλου
2. Κέντρο Μεταγωγών
3. ΟΣΥ
4. ΗΛΠΑΠ
5. Σύλλογο Αγία Άννα (Εργατικές Πολυκατοικίες)
6. Δήμο Νίκαιας - Ρέντη
Φαντάζεστε κάθε φορά που τα μπισκότα Παπαδοπούλου θα ρίχνουν την ωραία κρέμα  από το καζάνι στα γεμιστά μπισκότα,  να ανακατεύετε το άρωμα των μπισκότων με την μπόχα των σκουπιδιών της Αθήνας και του Αιγάλεω;  


Ήδη άρχισαν να λαμβάνονται ενέργειες και των εταιρειών σε βάρος αυτής της απαράδεκτης κατάστασης που πάει να δημιουργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον δήμαρχο Καμίνη! 
Αργότερα, με πήρε στο τηλέφωνο ο ταξίαρχος-διοικητής του Μεταγωγών λέγοντάς μου ότι και αυτός θα έχει μεγάλο πρόβλημα  δυσοσμίας και υγείας στους υπάλληλους αλλά και στους φυλακισμένους, στο χώρο που διοικεί! Και αυτός εναντίον του έργου!
Στον ΟΣΥ (μπλε λεωφορεία) πήγα ο ίδιος γιατί δεν έβρισκα κάποιο συνδικαλιστή και για καλή μου τύχη έτυχε να ναι κάποιος εκεί. Μίλησα μαζί, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και με αυτόν ο οποίος θα μιλήσει με τους διευθυντές του ΟΣΥ και θα κινήσει και αυτός διαδικασίες για να μην γίνει το έργο!
Σειρά είχε το ΗΛΠΑΠ (αμαξοστάσιο τρόλεϊ), όπου δεν υπήρχε συνδικαλιστής και μίλησα με τον διευθυντή του χώρου. Τον έκανα κοινωνό του προβλήματος που θα δημιουργήσει ο Δήμος Αθήνας και ανήσυχος μου έδωσε το τηλέφωνο συνδικαλιστή ο οποίος με πήρε σήμερα και ανήσυχος και αυτός θα επικοινωνήσει και με τους συνδικαλιστές του ΜΕΤΡΟ που πρόσφατα έχουν έρθει στον καινούργιο χώρο που έχει δημιουργηθεί στην Αγίας Αννης 800 μέτρα πιο κάτω.

Όταν θα ετοιμαστεί, θα συναντηθούμε ΑΔΜΗΕ, ΟΣΥ, ΗΛΠΑΠ, ΜΕΤΡΟ για να χαράξουμε κοινή πορεία!!"
Β.Ν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου