Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙΓΚΑ: "ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ..."!

Δελτίο Τύπου 38
      21 Ιουλίου 2016


Παρεμβάσεις - Προτάσεις

Επιχορήγηση Σκακιστικού Τμήματος
(ΑΣ Παπάγου )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

          1. Το Σκακιστικό Τμήμα του ΑΣ Παπάγου με επιστολή που...

απευθύνει προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά τη συνδρομή του Δήμου προκειμένου να συνεχίσει τα επί 40 χρόνια μεγάλα επιτεύγματά του.

        2. Μερικά από τα επιτεύγματα αυτά είναι:
        α. Το καλοκαίρι του 2016 θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Α΄ Εθνικής που διεξάγεται στο Ρίο του Ν. Αχαΐας.
        β. Για να πετύχει την ανωτέρω πρόκριση, κατετάγη δεύτερος (αργυρό μετάλλιο) στο Πρωτάθλημα ΠΟΑ Αττικής.
        γ. Η αθλήτριά του Χ. Μαρκαντωνάκη αναδείχτηκε πέρυσι Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Ατομικό Γυναικών.
        δ. Η Ομάδα του κάτω των 8 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πέρυσι στο αντίστοιχο Κύπελλο της ΕΣΣΝΑ( Ομοσπονδία Σκακιστικών Συλλόγων Ν. Αττικής ).
        ε. Η ομάδα Βετεράνων του Συλλόγου (αθλητές άνω των 50 ετών) κατέκτησε πέρυσι το αργυρό μετάλλιο στο αντίστοιχο Κύπελλο Βετεράνων της Αττικής.
        στ. Η πρώτη ομάδα του Συλλόγου κατέκτησε πέρυσι το αργυρό μετάλλιο στο Σκακιστικό Κύπελλο «Φιλίας της Αττικής».
        ζ. Ο αθλητής της Ομάδας Ν. Σιτσάνης κατέκτησε το Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας στα Νήπια πέρσι στην Ερέτρεια.
        η. Η ομάδα εφήβων έχει βγει 2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας.
        θ. Η αθλήτρια του Συλλόγου Ανθοπούλου Ιωάννα κατετάγη φέτος στο 3ο Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα Αττικής κάτω των 16 ετών ( κ-16).
         ι. Ο αθλητής του Συλλόγου Σιτσάνης Νικόλαος κατετάγη φέτος 3ος στο Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα Αττικής κάτω των 8 ετών (Ο-8) εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στα Τελικά του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

        3. Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι το Σκακιστικό Τμήμα του Α.Σ. Παπάγου έχει ιδιαίτερα πλούσια αθλητική δραστηριότητα και βέβαια ανήκει για 4η συνεχή χρονιά στην Α΄ Εθνική Κατηγορία της Πατρίδας μας.

        4.Σύμφωνα με το άρθρο 202 του παρ. 1 του Κ.Δ.Κ.                ( Ν.3463/8-6-2006)  με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι δυνατή η παροχή χρηματικών επιχορηγήσεων σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, περιλαμβανομένων και των εκκλησιαστικών, σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, που έχουν την έδρα τους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου ή της Κοινότητας, σε τοπικά παραρτήματα οργανώσεων πανελλήνιας δράσης, που αναπτύσσουν κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα.

         5.Η απόφαση λαμβάνεται εφόσον έχει εγγραφεί σχετική πίστωση στον οικείο προϋπολογισμό για το σκοπό αυτό, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει  το ένα και μισό εκατοστό (1,5%) των τακτικών εσόδων του.

ΠΡΟΤΑΣΗ

           6. Ο Κώστας -Πολυχρόνης Τίγκας , επικεφαλής και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, είναι πάντα κοντά στους συλλόγους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς και στα προβλήματά τους. Έτσι μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη του αιτήματος εισηγούνται :
        α. Την επιχορήγηση των επικείμενων μελλοντικών δράσεων του Σκακιστικού Τμήματος με το ποσό των 1.500,00 €
        β. Τη δέσμευση της πίστωσης αποκλειστικά για  ΑΣ Παπάγου / Τμήμα Σκακιού, δεδομένου ότι από τις μέχρι τώρα επιχορηγήσεις του ΑΣ Παπάγου το Σκάκι δεν πήρε τίποτα.

         7. Αναμένουμε τη θετική εισήγησή σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου