Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ", ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ...ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Οι κινήσεις γίνονται οργανωμένα και συστηματικά, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από πλευράς της Ελληνικής Πολιτείας, παρά το γεγονός ότι η Συνθήκη της Λωζάνης αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι όμοροι νομοί Έβρου και Αδριανούπολης πρέπει να παραμείνουν με αμιγείς πληθυσμούς Χριστιανών και Μουσουλμάνων αντίστοιχα.
Ο ακριτικός νομός Έβρου αποτελούσε ανάχωμα και εμπόδιο στις επεκτατικές βλέψεις της Άγκυρας, που εργάζεται συστηματικά για την...

Τουρκοποίηση όλων των Μουσουλμανικών πληθυσμών  της Θράκης, με στόχο την Δημιουργία του Κράτους της Ανεξάρτητης Μουσουλμανικής Θράκης, με εδάφη από Ελλάδα και Βουλγαρία.
Αντί λοιπόν να κόβονται, τα “πλοκάμια” αυτά απλώνονται συνεχώς με την δημιουργία πληθώρας τουρκοσυλλόγων, που με την έγκριση του Πρωτοδικείου αναπτύσσουν δραστηριότητες, προς εξυπηρέτηση των άνομων σχεδίων της Άγκυρας.
Πώς όμως θα κοπούν τα “πλοκάμια” του Προξενείου όταν εδώ, ο κάθε ένας Δημόσιος λειτουργός, ασκεί κατά το δοκούν, την δική του μειονοτική πολιτική;
Όταν δεν γνωρίζει η μία Υπηρεσία, τι κάνει η άλλη;
Και όταν, ακόμη και ο… τροχονόμος έχει άποψη στο τί είναι το εθνικώς συμφέρον;
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου, αναφέρει τα εξής:
***
Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου θα οργανώσει για πρώτη φορά ένα ομαδικό ιφτάρ !
Το ιφτάρ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου 2016, στην σκιά του τζαμιού Τσελεμπί Σουλτάν του Διδυμοτείχου (που κατασκευάστηκε στα 1420 πριν από την ανακάλυψη της Αμερικής και πριν από την άλωση της Πόλης), θα γίνει με την συμβολή του νέου και επιτυχημένου επιχειρηματία Μεστάν Ματζίρ που εργάζεται στο εξωτερικό.
Στο ιφτάρ δύνανται να μετάσχουν τα μέλη του συλλόγου, όλοι οι πολίτες και οι οικογένειες τους.
***
Αυτά σε απλή και αθώα ανάγνωση.
Γιατί πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ένα μεγάλο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ο Σύλλογος Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου έχει ήδη προσκαλέσει πάνω από χίλια (1.000) άτομα, που θα έλθουν με πούλμαν από την Αδριανούπολη, για να συνεορτάσουν την θρησκευτική εκδήλωση του Ιφτάρ.
Και βέβαια υπάρχει η σημειολογία, ότι αυτό το Ιφτάρ πρέπει να γίνει μπροστά στο Τέμενος Βαγιαζήτ.
Που το ελληνικό κράτος διέθεσε 4,5 εκατ. ευρώ για εργασίες αναστήλωσής του.
Αλλά αυτές οι εργασίες δεν γίνονται σωστά, γι’ αυτό το Υπουργείο Πολιτισμού της Τουρκίας, ζητά να έλθουν στο Διδυμότειχο δικοί του αρχιτέκτονες για να επιμεληθούν των επισκευών, που γίνονται με ελληνικά χρήματα.
Εδώ όμως αρχίζουν τα ερωτήματα.
Ποιος έδωσε την άδεια για πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης;
Σύμφωνα με όσες πληροφορίες συγκεντρώσαμε, η άδεια δόθηκε από την Αστυνομική Δ/νση Ορεστιάδος, χωρίς να εξετασθεί εάν υπάρχει άλλος καταλληλότερος χώρος (όπως π.χ. το γήπεδο Διδ/χου), γι’ αυτή την εκδήλωση.
Ακολούθως, η άδεια ύστερα από παρέμβαση του Αντιδημάρχου Διδ/χου ανακλήθηκε, με υπόδειξη το Ιφτάρ να γίνει από τον Σύλλογο, στον χώρο δίπλα στο ΙΚΑ Διδ/χου.
Παρ’ όλα αυτά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Διδ/χου επιμένει ότι το Ιφτάρ θα γίνει στον αρχικό χώρο, δηλ. μπροστά στο Τέμενος Βαγιαζήτ, όπου έχουν προσκληθεί, όπως είπαμε, και οι τουρκόψυχοι από Ελλάδα και Τουρκία, εδραιώνοντας έτσι την ύπαρξη Τουρκικής… “μειονότητος” στο Διδυμότειχο.
Σ.Κ. 
http://elthraki.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου