Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ! Η...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

Αγριότητες κατά τη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία,αλλά και μετά από την καταστολή του! Ένας στρατιώτης από...

τους πολλούς που παραδόθηκαν στην γέφυρα του Βοσπόρου,αποκεφαλίστηκε από “αγανακτισμένους πολίτες”,ένθερμους υποστηρικτές του Ερντογάν.Και προφανώς “θαυμαστές του ISIS! Τη φωτογραφία εντόπισε η ΛΙΑΝΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ.
Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες  90 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 1.154 τραυματίσθηκαν στη διάρκεια της απόπειρας στρατιωτικού πραξικοπήματος .
Το πρακτορείο Ανατολή αναφέρει  πως περίπου 200 στρατιώτες, που είχαν οχυρωθεί στο γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα, πααδόθηκαν στις δυνάμεις της τάξης.
Οι άνδρες αυτοι, απλοί στρατιώτες, είχαν προηγουμένως καταθέσει τα όπλα τους, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος αφού κρατήθηκε όμηρος στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος που πραγματοποίησαν στασιαστές στρατιωτικοί χρησιμοποιώντας άρματα μάχης και επιθετικά ελικόπτερα στην προσπάθειά τους να καταλάβουν την εξουσία στη διάρκεια της νύκτας, δήλωσε ανώτερος τούρκος αξιωματούχος.
Ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ είχε τεθεί υπό κράτηση από στασιαστές στρατιώτες στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος, μετέδωσαν τουρκικά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.
militaire.gr (τίτλος: τροποποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου