Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ! ΕΓΙΝΕ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!!

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είχε δίπλα του...

όχι μόνο τις... θεές του κόσμου, αλλά και όλους τους Αγίους, αφού πριν λίγες μέρες είχε σοβαρό ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.
Ο δαιμόνιος μάνατζερ είχε πάει στα Τρία Πέντε Πηγάδια προκειμένου να αγοράσει ένα σαλέ για φέτος τον χειμώνα. Από εκεί έφυγε αργά το βράδυ με το πολυτελέστατο (και μεγάλου κυβισμού) αυτοκίνητο του. Που ήταν και θωρακισμένο. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο ίδιος, ενώ μαζί του ήταν ένας στενός του συνεργάτης.
Έλα, όμως, που στο δρόμο υπήρχαν χυμένα λάδια από προηγούμενο ατύχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γλιστρήσει και ο μάνατζερ να χάσει τον έλεγχο. Αποτέλεσμα; Το αυτοκίνητο ξεκίνησε μία τρελή κούρσα, όπου χτυπούσε αριστερά και δεξιά στις μπάρες του δρόμου. Εξακόσια μέτρα πιο κάτω σταμάτησε, ενώ ευτυχώς δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, διότι τότε κανείς δεν θέλει να φανταστεί τι θα είχε συμβεί.
Το πολυτελές (και θωρακισμένο) αυτοκίνητο έγινε ένα μάτσο παλιοσίδερα, αλλά ο Ψινάκης και ο συνοδηγός (ευτυχώς να λέμε) δεν έπαθαν τίποτε. Μάλιστα, όταν έφθασε στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, ο μάνατζερ πήγε σε μία εκκλησία και άναψε ένα κερί. Το ατύχημα έγινε στις αρχές του μήνα και ο Ηλίας έχει κιόλας παραλάβει το νέο του πολυτελέστατο απόκτημα. Δεν ξέρω, αγαπημένε μου, αν κι αυτό είναι θωρακισμένο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου