Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΦΙΛΟΖΩΟΙ Ή ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε φίλη αναγνώστριά μας από την οδό...


Περικλέους. Και όπως μας επισημαίνει αυτή η κατάσταση επικρατεί σε πολλούς δρόμους του Χολαργού! Σκατά σκύλων-παγίδες για τον ανυποψίαστο περαστικό ο οποίος, ειδικά τις βραδινές ώρες, πέφτει πάνω τους και μετά τρέχει πελαγωμένος να καθαρίσει τα παπούτσια του! 

Ο δήμος Παπάγου-Χολαργού έχει εκδώσει σχετικές οδηγίες προς φιλόζωους για το ότι πρέπει να καθαρίζουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους.
Εμείς ρωτάμε: αυτοί όλοι που είναι υπεύθυνοι γι' αυτό το χάλι, γιατί υποδύονται τους φιλόζωους; Είναι φιλόζωοι ή ζωντόβολα κανονικά; 

12 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΜΕΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ,ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ , ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ!!
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΕΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ή 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΤΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ,ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΥΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ Ή ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί. Λέει η λαική παροιμία. Αφού ο δήμαρχος μας έχει χεσμένους δεν θα μας έχουν και τα ζώα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΥΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνηθισμένο θέαμα οι ταξιτζήδες που κατουράνε όπου βρούνε. Μη κατηγορούμε μονο τους σκύλους
    Βέβαια δεν είδαμε κάποιον να χέζει αλλά που θα πάει θα το δούμε κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΛΣΑΚΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

      Διαγραφή
  5. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΑΚΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ. ΚΟΝΤΑΨΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ. ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή τη στογμή όποιος περάσει απλο την Αναστάσεως προς Αττική οδό θα δει στο δρομάκι που οδηγεί στο τέννις λενα ταξιτζή να χέζει !!! Όποιος περνάει τώρα μπορεί να το επιβεβαιώσει. Σταμάτησα το αμάξι για να το επισημάνω. Ντροπή δηλαδή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.......! ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.
    ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΙΣΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΝΕΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 1960 ΚΑΙ ΤΟΥ 1970 ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ. ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΟΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΠΥ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 15-17 ΕΤΩΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΠΡΩΪ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,ΣΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΣΚΑΛΙΑ.
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΤΙ "ΠΗΔΑ ΜΕ,ΓΑΜΑ ΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ" ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΟΝΟ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ .
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΚΛΕΙΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ......ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ......!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΓΡΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΩΡΕΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΣΑΝ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ,ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΦΛΑ , ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΛΕΝΕΣ ΤΟ TRIUMPH ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.

    ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΛΕΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 150 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΒΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ. ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΓΩ ΠΡΩΙΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ. ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΓΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΟΥΡΘΕ ΝΑ ΚΛΑΣΩ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΑΣΙΜΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΧΕΣΙΜΟ . ΓΕΜΙΣΕ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. ΑΣΕ ΒΡΩΜΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΣΚΑΤΙΛΑ. ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι κοπρολαγνεία είναι αυτη ρε Μάκη. Όλα τα σχόλια για σκατά και χέσιμο είναι. Φταις και συ που ανέβασες σκατοανάρτηση για τα σκατά των σκύλων και βγαίνει ο ταξιτζής και λέει ότι χέστηκε πάνω του νομίζοντας ότι έκλασε. Αμαν με τη σκατικουβέντα βρώμισε σκατίλα όλο το μπλογκ σου. Τραβήχτε και κανα καζανάκι γιατί αν ξεραθεί το σκατό δεν καθαρίζει ούτε με κομπρεσερ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και όπως λέει και μια λαική παροιμία "σκατά να φας σκατά να πιείς σκατά να πας να χέσεις κι απ τα σκατά να σηκωθείς και στα σκατά να πέσεις" . Καλή όρεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...σκατοκουβέντα, το ζητούμενο είναι αν είναι μαλακά, σκληρά δυσκοίλιου, τσίρλα και διάρροια από τα κωλοσουβλάκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή