Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...

Χολαργός, 1 Ιουλίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση ειδών οργάνωσης σπιτιού και γραφείου
για φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών οργάνωσης σπιτιού και γραφείου για...

τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ο βόρειος τομέας επεκτείνει τη δράση αλληλεγγύης που είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο για τη στήριξη των προσφύγων.
Η πρωτοβουλία του Αντιπεριϕερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, υποστηρίχτηκε από τη ραδιοσυχνότητα του alpha 989 καθώς η «Γιάϕκα» του Σπύρου Χαριτάτου, μεταδόθηκε κατ’ εξαίρεση από τις εγκαταστάσεις του διαμετακομιστικού κέντρου συλλογής ειδών υλικής συνδρομής της Περιϕερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα, στην Αγία Παρασκευή.
Καλεσμένοι ήταν οι Δήμαρχοι: Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, Ν. Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος και Μεταμόρϕωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, που χαιρέτισαν τη δράση, σημειώνοντας την αναγκαιότητα ανάλογων κινήσεων για τις τοπικές κοινωνίες, δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων που δημιουργεί η συγκυρία.
Στο πλαίσιο αυτό, οι καλεσμένοι απηυθύναν πρόσκληση στους ακροατές, ώστε το Σάββατο 2 Ιουλίου, και ώρες 9:00-15:00, να συγκεντρωθούν είδη στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 448 και Ευαγγελιστρίας τηλ. επικ 2132100531).
Παρόντες στο ιδιότυπο στούντιο ήταν ο Υϕυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Θεοδόσης Πελεγρίνης και ο Μητροπολίτης Κηϕισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος.
Ενδεικτικά, παρατίθενται είδη προς συλλογή για τους νέους φοιτητές:
Κουζίνα, Τηγάνι, Κατσαρόλες, Πετσέτες, Πιατοθήκη, Κάδος Απορριμμάτων, Κούπες, Μαχαιροπήρουνα,  Ποτήρια, Πιάτα, Καθιστικό, Καναπές, Τραπεζάκι σαλονιού, Βιβλιοθήκη.



 Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

3 σχόλια:

  1. Εσείς από την "τσέπη σας" τι θα βάλετε;
    Όλα από τους άλλους;
    Για κοίτα κάτι... ωραίους(!)
    "Φωτογραφία" όλοι μαζί...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Και από αυτό...έχουν πολύ!! Σε κάθε περίπτωση πάντως, το θράσος περισσεύει, η άγνοια του δημότη είναι περισσότερη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή