Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΣΟΚ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ HOT SPOT ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Το πρώτο χοτσποτ για αναξιοπαθούντες Έλληνες έγινε σήμερα το πρωί στην Ιερά Οδό 114, σε εγκαταλελειμμένο χώρο πρώην ναυτικής βάσης, από ομάδα Ελλήνων πολιτών!  Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Η παγκοσμιοποίηση με όχημα την παγκόσμια οικονομική κρίση και εξ’ αφορμής αυτής επιδιώκει την δημιουργία νέου τύπου αποικιών και την...
επιβολή ενός κανιβαλιστικού τύπου καπιταλισμού υπέρ των τραπεζικών κολοσσών και των τεραστίων πολυεθνικών εταιρειών. Για την επιβίωση του νέου αυτού καπιταλισμού κατακρεουργούνται λαοί ολόκληροι χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτό γιατί όλο το οικονομικό πλαίσιο του τριγώνου που στήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες δηλαδή ο δυτικός καταναλωτισμός, η ασιατική παραγωγή, ο εβραιοαγγλοσαξωνικός χρωματισμός, απέτυχε οικτρά και δημιούργησε ένα εξωφρενικό παγκόσμιο χρέος ως δαμόκλειος σπάθη επάνω στην διεθνή οικονομική ζωή και το μέλλον της ανθρωπότητας. Στην δίνη αυτή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της επέλασης της νέας αποικιοκρατίας, θύμα έχει πέσει και η πατρίδα μας και το ελληνικό έθνος. Ο κίνδυνος της λαθρομετανάστευσης έχει πάρει απειλητικές διαστάσεις για την ζωή και το μέλλον του ελληνικού λαού και την εθνική μας ακεραιότητα.




Η έκταση της καταστροφής της πολιτικής αυτής στην πατρίδα μας φαίνεται από τις στρατιές των ανέργων, την πληθώρα των αστέγων, την εξόντωση των μικρο-μεσαίων εταιρειών, την καταπόντιση των κοινωνικών κεκτημένων, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε ξένους αποικιοκράτες, την μαζική μετανάστευση των Ελλήνων της δημιουργικής ηλικίας στο εξωτερικό και την «σλαβοποίηση / κινεζοποίηση» των Ελλήνων εργαζομένων στο βιοτικό επίπεδο του ορίου φτώχειας. Όλα αυτά συμβαίνουν με την πλήρη υποταγή του συνόλου σχεδόν του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας, των διανοουμένων, των ΜΜΕ και των άβουλων κυβερνήσεων που λειτουργούν στα πλαίσια του θεαθήναι, καθότι είναι υποταγμένα υποχείρια των ξένων συμφερόντων και ξένα σώματα για την πατρίδα και τον ελληνισμό. Επιπλέον η χώρα μας έχει κατακλυσθεί από εποίκους χωρών των οποίων τα οικονομικά αδιέξοδα σε συνδυασμό με τις εσωτερικές θρησκευτικές και φυλετικές προστριβές καθώς και την ιμπεριαλιστική ληστρική παρέμβαση – επέμβαση της Δύσης, μετέτρεψε την Ελλάδα σε τεράστιο πεδίο κατασκήνωσης λαθρομεταναστών και προσφύγων. Οι στρατιές των μεταναστών που μεθοδευμένα διοχετεύονται στην Ευρώπη, συμπιέζουν τους μισθούς και υπονομεύουν τα εργατικά δικαιώματα μαζί με τα άλλα δικαιώματα των ιθαγενών πολιτών, δηλαδή κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά, τα οποία οι πολίτες της Ευρώπης κατέκτησαν με πολύχρονους αγώνες.

Εμείς λοιπόν δεν μπορούμε να είμαστε απλοί θεατές αυτής της καταστροφής της πατρίδας και του λαού της. Έτσι αποφασίσαμε την δημιουργία του πρώτου χοτσποτ για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες στον χώρο του Βοτανικού, μιας περιοχής όπου τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης είναι πέρα για πέρα εμφανή, έντονα και πληγώνουν βαθύτατα την ψυχή του ελληνισμού. Ένα χοτσποτ για Έλληνες αστέγους, έτσι ώστε να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, ένα πιάτο φαγητό και ένα χέρι για να στηριχθούν επειδή είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί, όπως τους θέλουν οι οικονομικοί δολοφόνοι που συνδιαλέγονται με τις εκάστοτε ενδοτικές κυβερνήσεις που υπόσχονται τα μύρια όσα και εν τέλει ψευδόμενες πράττουν τα αντίθετα.

Αυτή λοιπόν την δύσκολη στιγμή για όλους μας χρειάζεται συσπείρωση και ενότητα, αντίσταση και όχι υποταγή, για να αντιμετωπίσουμε την ληστρική λαίλαπα, τον ενδοτισμό και τον υποτέλεια και να δώσουμε ελπίδα και προοπτική σε έναν ολόκληρο έθνος, στους Έλληνες απανταχού της γης.

Για αυτό απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης, ενότητας και συμμετοχής σ’ αυτήν μας την ενέργεια.

Για αυτό απευθύνουμε κάλεσμα αντίστασης και όχι υποταγής και μοιρολατρείας.

Για αυτό απευθύνουμε κάλεσμα συμπαράστασης και ελπίδας για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Για αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί … για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ.

Και εμείς με εσάς μαζί δεν φοβόμαστε μήτε δουλειά, μήτε τον αγώνα!

1 σχόλιο: