Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΚΡΗΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ STADE SE FRANCE ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2016!

Ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και συγκεκριμένα έξω από το Stade de France, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τέταρτου και τελευταίου προημιτελικού ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισλανδία...
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ και τη Daily Mail, οι Αρχές του Παρισιού πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη και εν συνεχεία έκλεισαν τους δρόμους γύρω από το Στάδιο απαγορεύοντας στους φίλους των δύο ομάδων να το προσεγγίσουν.
Θυμίζουμε, τέλος, ότι το Ισλαμικό Κράτος είχε χτυπήσει το Stade de France στη μεγάλη τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου του 2015. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αστυνομία εντόπισε ύποπτο όχημα και προχώρησε στην έκρηξη για προληπτικούς λόγους. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή σύμφωνα με όσα έγραψαν στα social media αυτόπτες μάρτυρες.
Η γαλλική αστυνομία υποβάθμισε αργότερα το περιστατικό τονίζοντας ότι όντως προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη καθώς ΙΧ εντοπίστηκε να έχει σταθμεύσει παράνομα και ύποπτα, αλλά έπειτα από έλεγχο δεν εντοπίστηκε κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου