Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!



Το σοκαριστικό γεγονός προκαλεί πόνο και θλίψη τόσο στην εκπαιδευτική όσο και στην μαθητική κοινότητα της πόλης του Χολαργού. Γνωρίσαμε κι εμείς από κοντά τον εκλιπόντα, υπήρξε...

δε άριστος και απόλυτα συνεργάσιμος Γυμνασιάρχης του μικρού γιου του Βραχιολίδη.
Αφού εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια ενός εκλεκτού εκπαιδευτικού, αναδημοσιεύουμε τη σημαντική αναφορά που κάνει για τον εκλιπόντα ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος:

Σήμερα μου προκάλεσε μεγάλη θλίψη ο θάνατος ενός δημόσιου λειτουργού – παιδαγωγού που θα λείψει από την σχολική μας κοινότητας.
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος νικήθηκε τελικά από τον καρκίνο.

Ένας χαρισματικός παιδαγωγός που είχαμε την τύχη να τον έχουμε διευθυντή στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού. Ένας ανήσυχος άνθρωπος με πολυετή πείρα στα ειδικά σχολεία, που ήξερε πραγματικά να διαχειρίζεται την διαφορετικότητα, να υποδέχεται με χαρά την καινοτομία, να αντιδρά με ψυχραιμία μπροστά στην ατίθαση παιδική ψυχή και να προσπαθεί συνέχεια να εμπνεύσει και να χρωματίσει την μάθηση, την έκφραση και την έρευνα στο σχολείο του.

Ανέσυρα μια φωτογραφία με την πιο αγαπημένη του ίσως στιγμή, όπου σε βραδινό μάθημα στο Σαββατοκύριακο στο Σχολείο (έναν θεσμό που μαζί φτιάξαμε), δείχνει στα παιδιά με την βοήθεια των τηλεσκόπιών του, τους πλανήτες.... και ίσως προφητικά το ταξίδι που ετοίμαζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου