Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ 1.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ


(Σας παρακαλώ, κοινοποιήστε το! Ο κόσμος πρεπει να μάθει... για να μην παραμυθιάζεται!!!)

Πως ειναι δυνατόν, οι "σωτήρες" του ΣΥΡΙΖΑ να ειναι τόσο δόλιοι, ψεύτες και ανάλγητοι! Πως ειναι δυνατόν να παίζουν με τον πόνο των...



ανθρωπων?
Ο άτυχος, αυτός, άνθρωπος, ειναι ενα απο τα χιλιάδες παραδείγματα της, δήθεν, "δωρεάν περίθαλψης" των ανασφάλιστων ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών, απο την κυβέρνηση των "Πολακηδων" και των άλλων, της "πρώτης και δεύτερης φορας αριστερά"!!!
Τρίτη φορά, όμως, δεν θα υπάρξει! Αυτο ειναι και το μόνο σιγουρο...!!!
Δυστυχώς, όμως, τα χέρια τους, άρχισαν να αγγίζουν και το νοσοκομείο "Ελπις", που επι έξι συναπτά χρόνια ήταν το αποκούμπι των ανασφάλιστων και η ναυαρχίδα της ανθρωπιάς του ΕΣΥ..!!!
Πάντως, ενα ειναι γεγονός! Αν ο άνθρωπος αυτός ήταν Πακιστανός, Ιρακινός, Αφγανός, η άλλης εθνικότητας, λαθρομετανάστης, όλα θα ήταν δωρεάν... μαζί με δωρεάν διαμέρισμα και 400 ευρώ το μήνα αφορολόγητα για να ζει ανετα!!!!



Το βίντεο και το ρεπορτάζ ανέβασε ο Theo Giannaros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου