Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! Η ΠΟΛΗ ΑΡΜΑΤΡΙΤΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.

γράφει η Γεωργία Κουρουπάκη (cnn.gr):
Οι νεκροί έχουν ήδη ξεπεράσει τους 150, όπως μεταδίδει το Reuters που επικαλείται την υπηρεσία πολιτικής προστασίας, ενώ εκφράζονται φόβοι...

ότι ο αριθμός θα ανέβει δραματικά, δεδομένου ότι αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά,βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα ερείπια των σπιτιών τους. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων του φονικού σεισμού, που ισοπέδωσε ολόκληρα χωριά που βρίσκονται στον ορεινό όγκο της κεντρικής Ιταλίας.
Το επίκεντρο του σεισμού των 6,2 Ρίχτερ εντοπίζεται στην κεντρική Ιταλία, κοντά στην πόλη Νόρτσια, στην περιοχή της Ούμπρια, με τις μεγαλύτερες καταστροφές να έχουν αναφερθεί στις περιοχές Ακούμολι, Αματρίτσε, Πόστα και Αρκουάτα ντελ Τρόντο.
Εικόνες που κόβουν την ανάσα από τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να ανασύρουν επιζώντες μέσα από τα συντρίμμια μεταδίδει Live η Corriere della sera.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου