Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ (ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ)!!! ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!

Όπως αποκάλυψε στο Sport24 Radio 103,3 ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της Άννας Κορακάκη, οι υπεύθυνοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας...

ξέχασαν να στείλουν πρόσκληση στην χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο, με αποτέλεσμα να το πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ!

Έτσι, η 20άχρονη πρωταθλήτρια ήταν απούσα στην εκδήλωση τιμής προς τους Ολυμπιονίκες, από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας Προκόπη Παυόπουλο!! Ντροπή και πάλι ντροπή! 
Κατά τα άλλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφερόμενος σε όλους και τον κάθε ένα χωριστά τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν μιας και είναι παράδειγμα για τους νέους. 


Διαβάζουμε από το pronews.gr: «Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή για έναν αθλητή δεν είναι αγώνας δρόμου αλλά αγώνας αντοχής».

«Αποδείξατε ότι εκφράζετε το Ολυμπιακό πνεύμα» τόνισε ο ΠτΔ ενω σημείωσε ότι η επιτυχία ανήκει μόνο σε αυτούς, μιας και είναι αποτέλεσμα μίας τεράστιας μοναχικής προσπάθειας. 
Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες φτάνοντας στο Προεδρικό Μέγαρο δώρισαν στον Προκόπη Παυλόπουλο μια ελληνική σημαία με τις υπογραφές τους, για την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε, ότι θα μείνει στην Προεδρία. 
Απο την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος τους έδωσε αναμνηστικά με το σήμα της προεδρίας. 
Οι Έλληνες αθλητές απήλαυσαν την επίσκεψη τους, ήπιαν αναψυκτικά και έβγαλαν σέλφι. 
Αναφορικά με την Ολυμπιονίκη Αννα Κορακάκη ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέφερε οτι θα την δει αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Γαλλία. 

2 σχόλια:

  1. ντροπη στον σπασμενο δοντακια...

    ανικανος και μ@λακας για το αξιωμα αυτο...

    αλλα δεν χρειαζεσαι ικανοτητα οταν εισαι μασωνος του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΚΑΤΟΦΥΛΑΔΑ και ΠΟΡΝΟΦΥΛΑΔΑ ΑΥΓΗ βρίζει τους Ολυμπιονίκες μας . Άντε Γ..... βρωμιάριδες ξεφτιλισμένοι συριζαίοι αγωνιστές της ΜΑΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή