Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (ΤΕΥΧΟΣ 542)! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Κυκλοφόρησε και διανέμεται το 542 τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Προαλβαίνετε να τον βρείτε στα ΚΕΠ Χολαργού, Παπάγου, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, στα δημοτικά καταστήματα Χολαργού & Παπάγου, ενώ οι αναγνώστες-συνδρομητές θα....

λάβουν την εφημερίδα από αύριο στα σπίτι τους μέσω των ΕΛΤΑ. 
Κεντρικό-πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας είναι η αθλιότητα που σημειώθηκε από τους αντιεξουσιαστές σε βάρος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και των πιστών που την ώρα της Θείας Λειτουργίας βρίσκονταν σε αυτή! Ο Σύριζα ο οποίος αποποινικοποίησε τις ύβρεις και προσβολές στα θεία έχει δώσει το σύνθημα για τις επιθέσεις που θα δέχεται η Ορθοδοξία, οι πιστοί της και οι Εκκλησίες! 
Άλλο βασικό θέμα της εφημερίδας είναι η αυτοκτονία του 34χρονου στον Χολαργού, με ορισμένες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στη στάση της Αστυνομίας. 
Διαβάστε τα όσα γράφουμε για την Χαρά Καφαντάρη και τη νέα αθλιότητά της σε βάρος του λαού...
Πολλά άλλα θέματα θα βρείτε στις σελίδες της εφημερίδος μας. Προλάβετε...

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν ταξιτζήδες που χέζουν μέρα μεσημέρι στην Αναστάσεως πριν την Αττική οδό. Τόσο ζώα πιά. Του έκανα παρατήρηση ενός αφού σταμάτησα το αυτοκίνητο και μου απάντησε " άντε γαμήσου μωρή καριόλα , στο σπίτι σου χέζω ;" Ζώα εντελώς. Κάτι πρέπει να κάνει ο δήμαρχος. Περπατάμε βόλτα το βράδυ και όλος ο χώρος δίπλα στο τέννις Παπάγου βρωμάει σκατίλα και κατρουλίλα. Έλεος πια Χολέρα θα πάθουμε. Τουλάχιστον ας βάλει μια δυο δημόσιες τουαλέτες να χέζουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή