Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ! 7ος ΜΕ 5.50! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ...ΕΠΑΘΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!!!

Επανέλαβε τις κακές του εμφανίσεις σε μεγάλους τελικούς ο Κώστας Φιλιππίδης, με αποτέλεσμα να βλέπει το βάθρο μόνον από τις κερκίδες ...

των θεατών! Με ένα άλμα στα 5.50 και συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.65 έμεινε στην 7η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, θέση που είχε πάρει και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου! Δυστυχώς ο Κώστας Φιλιππίδης έδειξε ότι δεν είναι για μεγάλους αγώνες και διακατέχεται από τη ψυχολογία του ηττημένου! Διέψευσε τις ελπίδες των Ελλήνων φιλάθλων για ένα ακόμη μετάλλιο. 
Ο ίδιος με δηλώσεις του προσπάθησε να εξηγήσει την αποτυχία του:
"Τα προβλήματα ήταν πολλά. Αρχικά με τον καιρό. Περιμέναμε μία ώρα και δεν ξέραμε αν θα ξεκινήσουν σήμερα οι αγώνες. Χαλάσανε οι στυλοβάτες και μετά ο πήχης. Όλα αυτά με αποσυντόνισαν, όπως και τους άλλους αθλητές. Δεδομένων των συνθηκών αλλάξαμε πράγματα για να προσαρμοστούμε. 
Ξεκίνησα καλά τον αγώνα. Έκανα ένα καλό πρώτο άλμα στα 5.65, αλλά δεν μπόρεσα να το περάσω. Ήθελα να τα πάω καλύτερα, όμως όλα όσα έγιναν δεν με άφησαν να πάω καλύτερα. Ήμουν σε καλή κατάσταση και ένιωθα καλά, όμως υπάρχουν πράγματα που δεν υπολογίζεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου