Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΝΙΚΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Η Δημοκρατική ΕΝότητα (ΔΕΝ) Ελεύθερων Πολιτών είναι το πολιτικό κίνημα του Γιώργου Σαρρή το οποίο προέκυψε ως αδήριτη ανάγκη λόγω της συνωμοσίας των Τραπεζών σε συμπαιγνία με το πολιτικό σύστημα! Μια συνωμοσία η οποία είχε ως αποτέλεσμα να φορτωθούν όλα τα δάνεια ...

Ο Γιώργος Σαρρής. Είναι αυτός που αποκάλυψε την μεγάλη απάτη των τραπεζών σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις (από τον Κώστα Καραμανλή κι εδώ)
των Τραπεζών στις πλάτες των πολιτών! Πρόκειται για εθνικό έγκλημα, διότι ο πολίτης ο οποίος είχε το επάγγελμά του και είχε κάνει το κουμάντο του για να πληρώνει τα δάνειά του, ξαφνικά ήρθε το κράτος με τις Τράπεζες και του είπανε "τώρα θα πληρώνεις και τα δικά μας δάνεια"! 233 δις ευρώ φορτώθηκαν παρανόμως και αντισυνταγματικώς στις πλάτες του λαού. Αυτό το τεράστιο ποσό που ήταν δάνεια ιδιωτών-τραπεζιτών μπήκε στο δημόσιο χρέος με αποτέλεσμα να υπερδιογκωθεί και έτσι, εγκληματικώς οι κυβερνήσεις μετά τον Κώστα Καραμανλή να κόβουν αλλεπάλληλα μισθούς, συντάξεις, να καταργούν επιδόματα, να πετσοκόβουν τα εφάπαξ του λαού και να βάζουν υπέρογκους φόρους ή τον ΕΝΦΙΑ, που ως στόχο έχουν την εξαθλίωση των πολιτών και την αρπαγή της περιουσίας τους! 

Οι πολίτες που βρέθηκαν ενώπιον υπέρογκων φόρων ή χωρίς δουλειά ή ακόμη εκείνοι οι επαγγελματίες που περίμεναν να πάρουν ΕΣΠΑ για την επιχείρησή τους, δεν πήραν τίποτε γιατί ενθυλάκωσαν όλα τα χρήματα οι τραπεζίτες! Παρά το ότι υποχρεούντο από τον νόμο να ρίξουν στην αγορά τα εκατοντάδες δις ευρώ που πήραν, τα έβαλαν στις τσέπες τους και ο λαός έμεινε αμανάτι! Και το χειρότερο, θα χάσει το σπίτι του επειδή έτσι γουστάουν οι πολιτικοί και οι τράπεζες! 
Όχι όμως, ΔΕΝ θα περάσει, λέει η Δημοκρατική ΕΝότητα (ΔΕΝ) Ελεύθερων Πολιτών με τον Γιώργο Σαρρή και το αποδεικνύει με αποφάσεις νικηφόρες υπέρ των πολιτών.
Μπείτε επίσης στο διπλανό link για να στελεχώσετε το ΔΕΝ και να συσπειρωθείτε γύρω από αυτό. Η ΝΙΚΗ θα έρθει για όλους μας. Δεν είναι μακρυά: den.com.gr. Τα γραφεία του ΔΕΝ είναι: Αρτάκης 109 Ν Σμύρνη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου