Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ...

Στο διεθνές κέντρο Τύπου βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή 06:14 τοπική...

ώρα, τα ξημερώματα βρισκόμαστε 11 άτομα. Τέσσερις ξύπνιοι και οκτώ κοιμούνται στους καναπέδες. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, μπαμπάς και κόρη Κορακάκη, είναι ήδη για προπόνηση!


Τίποτα δεν ειναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Από χθες ολόκληρη η Ελλάδα έμαθε επιτέλους την οικογένεια Κορακάκη. Την αγκάλιασε και την έκανε δική της. Η Άννα κέρδισε το χάλκινο στη σκοποβολή στα 10μ. και 15 λεπτά δημοσιότητας έγιναν αρκετά περισσότερα. Ξένοι ανταποκριτές ήθελαν να μιλήσουν με την 20χρονη Ελληνίδα (της οποίας τα αγγλικά παρεμπτιπτόντως είναι άπταιστα), ενώ και οι Έλληνες συνάδελφοι ήθελαν το κορίτσι με το μετάλλιο. Όλα αυτά οδήγησαν σε μία χαμένη προπόνηση. Αμ δε…

Ο μπαμπάς Κορακάκης (Τάσος) είναι ο λόγος που η Άννα ξεκίνησε τη σκοποβολή αφήνοντας το στίβο, είναι αυτός που την έφτιαξε αθλήτρια παγκοσμίου επιπέδου και είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από όλους το καλό του παιδιού του. Πρωινό ξύπνημα λοιπόν και φύγαμε για να αναπληρώσουμε τη χαμένη προπόνηση.
Δε θα προκαλέσει καμία έκπληξη το γεγονός της κατάκτησης και δεύτερου μεταλλίου από την Άννα αύριο στο αγώνισμα των 25μ. (που από την αρχή ήταν και το πιο πιθανό). Αν μάλιστα τα καταφέρει θα πρόκειται για επίτευγμα μοναδικό στη σύγχρονη ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια ή Έλληνας αθλητής που κερδίζει δύο μετάλλια σε μία διοργάνωση! Ποιοι το έχουν καταφέρει προ-πολεμικά; Ο Κώστας Τσικλητήρας στο στίβο το 1908 και το 1912, και οι αθλητές της σκοποβολή Γιάννης Φραγκούδης και Γιώργος Ορφανίδης το 1896. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν για τί επίτευγμα θα μιλάμε αν όλα πάνε καλά.
Και όμως, ο προπονητής της που είναι και ο πατέρας της, δεν είναι αρεστός στην ομοσπονδία. Κύριοι… τώρα δεν είναι ένας. Είναι 11.000.001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου