Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ! ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ!


Αυτές είναι οι επιστολές-προειδοποίηση και απειλή ταυτόχρονα για κατάσχεση της περιουσίας των Ελλήνων, τις οποίες στέλνουν οι τράπεζες προς τους δανειολήπτες!
Μην πανικοβάλλεστε. Απευθυνθείτε σε έναν καλό δικηγόρο που μπορεί να στηρίξει τα ακλόνητα επιχειρήματα που έχετε και περάστε στην αντεπίθεση!

Οι τράπεζες διαπράττουν απάτη. Το δάνειό...

σας ουσιαστικά έχει αποπληρωθεί. Όπως αναφέρει επανειλημμένως ο Γιώργος Σαρρής, ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη των τραπεζών σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις (από τον Κώστα Καραμανλή κι εδώ)   πρόκειται για συνωμοσία! Μια συνωμοσία η οποία είχε ως αποτέλεσμα να φορτωθούν όλα τα δάνεια

Ο Γιώργος Σαρρής
των Τραπεζών στις πλάτες των πολιτών! Κράτος και Τράπεζες του είπανε "τώρα θα πληρώνεις και τα δικά μας δάνεια"! 233 δις ευρώ φορτώθηκαν παρανόμως και αντισυνταγματικώς στις πλάτες του λαού. Αυτό το τεράστιο ποσό που ήταν δάνεια ιδιωτών-τραπεζιτών μπήκε στο δημόσιο χρέος με αποτέλεσμα να υπερδιογκωθεί και έτσι, εγκληματικώς οι κυβερνήσεις μετά τον Κώστα Καραμανλή να κόβουν αλλεπάλληλα μισθούς, συντάξεις, να καταργούν επιδόματα, να πετσοκόβουν τα εφάπαξ του λαού και να βάζουν υπέρογκους φόρους ή τον ΕΝΦΙΑ, που ως στόχο έχουν την εξαθλίωση των πολιτών και την αρπαγή της περιουσίας τους! 


Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης και το κίνημα "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ" (δείτε και το site του κάνοντας κλικ πάνω στα κόκκινα γράμματα), είναι απολύτως σαφείς: "Με αποδείξεις τους σέρνουμε στη Δικαιοσύνη" , λέει και ξαναλέει ο επικεφαλής του κινήματος και ουσιαστικά δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σας πάρουν το σπίτι, ότι δεν χρωστάτε κανένα δάνειο. 
Συγκεκριμένα, δύο μόνο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν....

α) Ή οι Τράπεζες έχουν υπεξαιρέσει 183 δισεκατομμύρια ευρώ δάνεια τα οποία, ενώ έπρεπε να τα ρίξουν στην αγορά για καταναλωτικά, στεγαστικά (κ.α.) δάνεια, τα ενθυλάκωσαν οι τραπεζίτες, οπότε δεν πληρώνει κανείς τίποτε στις τράπεζες και όσοι διέπραξαν την υπεξαίρεση πάνε μέσα και 
β) ή οι Τράπεζες έχουν εξοφληθεί από το Δημόσιο με τα 183 δις ευρώ που πήραν, οπότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν από τον λαό να εισπράξουν εις διπλούν το δάνειο για το οποίο έχουν ήδη εξοφληθεί. Ο μόνος που έχει το δικαίωμα να το ζητήσει είναι το Δημόσιο, σε καμία περίπτωση όμως οι Τράπεζες! 
Ο Πναγιώτης Θεοδωρίδης

Το Δημόσιο όμως (διά των κυβερνήσεων, από Κώστα Καραμανλή κι εδώ) έχει ήδη διαπράξει απάτη σε βάρος του λαού, μια και υποχρέωσε τον λαό (μέσω ΦΕΚ) να πληρώνει μια ζωή τα δάνεια που ενθυλάκωσαν οι ιδιώτες τραπεζίτες! Αυτό δεν ισχύει σε κανένα μέρος του κόσμου! Οι τραπεζίτες δηλαδή πήραν δάνεια 233 δις ευρώ και σε συμπαιγνία με τις κυβερνήσεις φόρτωσαν τα δικά τους χρέη στις πλάτες του λαού! Γι' αυτό τον λόγο οι προδοτικές κυβερνήσεις (Από τον Κώστα Καραμανλή κι εδώ) κόβουν μισθούς, συντάξεις, καταργούν επιδόματα και επιβάλλουν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο: για να αποπληρωθούν τα 233 δις ευρώ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών! Μιλάμε για έγκλημα, απάτη, για την οποία πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι Κυβερνήσεις και οι Τραπεζίτες, πάντως ΌΧΙ ο λαός. 
Και βεβαίως, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις είναι αδιανόητο να χάσει κανείς το σπίτι του ή την περιουσία του! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ οφείλει να δει την πραγματικότητα έτσι όπως είναι και να μην παίξει τα παιχνίδια των απατεώνων πολιτικών ή των τραπεζιτών! 
Γι' αυτό ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, λέει, ταράξτε τους στις μηνύσεις! Δημόσιο και Τράπεζες θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου να απολογηθούν. Ο λαός δεν χρωστάει τίποτε....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου