Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Παρεμβάσεις-Προτάσεις
Δελτίο Τύπου 44

                                               23 Αυγούστου 2016

Σήμανση Κίνησης
Πλατείας Κύπρου Παπάγου

       Στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Πεντέλης, που δεν υπάρχει ...


σήμανση «κυκλικού κόμβου» και κατά την άποψή μας σωστά δεν υπάρχει τέτοια σήμανση, δημιουργούνται πολλές φορές επικίνδυνες κυκλοφοριακές συνθήκες. Δυστυχώς ελάχιστοι οδηγοί δείχνουν να κατανοούν ότι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
        Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κύπρου με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Μεσογείων σαφώς και έχουν προτεραιότητα, τόσο έναντι εκείνων που στρίβουν αριστερά προς την οδό Πεντέλης, όσο και εκείνων που από την οδό Πεντέλης στρίβουν δεξιά προς την οδό Κύπρου.
Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης προτείνουμε την τοποθέτηση δύο πινακίδων STOP, για να δοθεί προτεραιότητα στην πορεία των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Κύπρου προς τη Λεωφόρο Μεσογείων. Οι πινακίδες ανά μία να τοποθετηθούν:
α. Στο επάνω μέρος της πλατείας Κύπρου (όπως κινούμαστε από Μεσογείων προς Παπάγου).
 β. Στη συμβολή της οδού Πεντέλης με την οδό Κύπρου.
       Κύριε Δήμαρχε,
Η κυκλοφοριακή παρέμβαση που σήμερα σας προτείνουμε είναι η δεύτερη μετά τη μετακίνηση του φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση «25ης Μαρτίου και Αναστάσεως» στου Παπάγου. Την πρόταση αυτή την κάναμε προ έτους και την αγνοήσατε, αφού ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη φέρατε προς συζήτηση, αλλά ούτε καταδεχθήκατε να απαντήσετε, ακολουθώντας την προσφιλή σας τακτική του «Ας το θα ξεχαστεί». Σας απαντάμε λοιπόν ότι εσείς μπορεί να θέλετε να ξεχνάμε , εμείς όμως Όχι και πάντα θα σας τα θυμίζουμε.
        Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και την ενημέρωσή μας εντός μηνός όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά δεν θα ξεχάσετε.
                                                           
Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Ο Τοπικός Σύμβουλος
Παναγιώτης Μακρίδης

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου
Αρχείο-Μουσείο Χαρτών και Χαρακτικής : Βάνα Κατσούλη
Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Καμβύσης                   

42 σχόλια:

  1. Λύσαμε όλα τα άλλα προβλήματα και μας έμειναν οι πινακίδες. Όταν δεν έχεις κάτι σημαντικό να πεις καλύτερα να μη μιλάς. Εκτίθεσαι Κώστα - Πολυχρόνη. Και δεν είναι μέρες αυτές για να εκτίθεσαι. Οι άλλοι που δεν μιλάνε χαζοί είναι ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ 1.52,ήμουν εκεί την περασμένη εβδομάδα,την ώρα ενός ατυχήματος, και προέτρεψα τον Τίγκα να το φέρει στη δημοσιότητα.Δυστυχώς δεν ήταν το μοναδικό ατύχημα και συμφωνώ οτι δεν έχουμε λύσει τα άλλα προβλήματά μας,ακόμη και τα βασικά,αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από την εγκατάσταση της δημοτικής αρχής.Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να φέρνει προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων,ακόμη και αν " εκτίθεται " κατά την άποψή σου.Ο σωστός πολιτικός δεν σκέπτεται πόσους σταυρούς θα πάρει ούτε την εκλογή του,αυτό που λέμε " πολιτικό κόστος ",αλλά το συμφέρον της πόλης και των πολιτών.

      Διαγραφή
  2. ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ. ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ...ΛΥΠΗΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο δήμαρχος δεν καταλαβαίνει ή θέλει να αντιπαρέρχεται τις προτάσεις της αντιπολίτευσης,στο σύνολό της,πώς θα ενημερώνονται οι δημότες;Είναι κακό το δελτίο τύπου ή μήπως ενοχλεί ακριβώς επειδή το πρόβλημα έρχεται στη δημοσιότητα;

      Διαγραφή
  3. Βρε γατάκια, τα χώνετε στον Κο Τίγκα που στο κάτω-κάτω, ως αρχηγός της αντιπολίτευσης επιβάλλεται να παρεμβαίνει, να ασκεί κριτική και να προτείνει λύσεις για την ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία του δήμου!
    Δεν κοιτάτε την αδιαφορία του δημάρχου, που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο -και εφόσον το αναφέρετε εσείς- ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας, τόσο κραυγαλέα αδιαφορία...!
    Γατάκια, να το θυμάστε... ΔΕΝ ξαναβγαίνει δήμαρχος έστω και χωρίς "αντίπαλο"...ο δικός σας. Ακόμη και μόνος του να κατέβει το 2019, θα χάσει από τον ίδιο του τον εαυτό!!!
    Έχετε ήδη "χρεοκοπήσει" ως δημοτική αρχή, απλά δεν σας το έχουν πει ακόμη...οι δημότες!!!
    Θα υπέγραφα ως "Αλβανός" αλλά αυτό το προνόμιο το έχει...άλλος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς το, το εξαπτέρυγοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και μην ορέγεσαι και βαυκαλίζεσαι, δεν χτυπιέμαι, αντιθέτως, θα σας "χτυπάω αλύπητα" έως ότου μου αποδείξετε ότι θα κάνετε και κανένα έργο...όχι μόνο φωτογραφίες, φανφάρες και σουλάτσα σε... λιτανείες!(ευκαιρίας δοθείσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μου λες εξαπτέρυγο, ο δημαρχούκος σου έχει κάνει ενέργειες για να ψεκάσει για τα κουνούπια στον δήμο;;; Τόσο καιρό, έχει κάνει κάτι για αυτό το μείζων θέμα που αφορά την υγεία των δημοτών;;;
    Κάτι "πήρε το αυτί μου" για...ελονοσία, μεταδιδόμενη και από τα κουνούπια!! Λάθρο θα δεχθεί,(υποδεχθεί!)στα όρια του δήμου;;;
    Γατάκι, αυτά θα έπρεπε να σε απασχολούν, όχι ο Τίγκας που σας την λέει και παρεμβαίνει στα κακώς κείμενα των πεπραγμένων σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε πνιγεί στο κουνούπι και την σκνίπα αλλά ο δήμαρχος μάλλον περιμένει τις ενέργειες της περιφέρειας! Ο Ανυφαντής είχε κάνει ερώτημα αλλά οι απαντήσεις ήταν αόριστες,μετά δημοσιεύθηκαν και κάποιες φωτογραφίες από ψεκασμούς.Το θέμα δεν προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις.

      Διαγραφή
  8. Το τελευταίο σχόλιο πρέπει να "έτσουξε" διότι, βλέπω τα εξαπτέρυγα κατάπιαν την γλώσσα τους και... "εξαφανίσθηκαν"!
    Πω πω "απώλεια!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρετε πόσοι συμπολίτες μας σκόνταψαν εχθές στα "καταπληκτικά πεζοδρόμια του δήμου" κατά την περιφορά και λιτανεία της εικόνας της ΥπερΑγίας ΠΑΡΘΕΝΟΥ;;;
    Ο δήμαρχος και η κουστωδία του περπατούσαν στην...άσφαλτο, εκ του ασφαλούς!
    Προτείνω του χρόνου να "περπατάει" και αυτός στα πεζοδρόμια, έτσι ή θα τα φτιάξει, ή θα..."φάει τα μούτρα του", κάτι που θα γίνει έτσι κι΄αλλιώς το 2019 !!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΘΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΓΚΑΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΙ 85. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαπτέρυγο γατάκι, καλύτερα να κατάπινες την γλώσσα σου τώρα, γιατί αργότερα θα καταπιείς τον...πούλο!!! Και θα πάει πολύ βαθιά...σκύψε και κάνε καμιά επίκυψη τώρα, αργότερα δεν ξέρεις, μπορεί να σε πονέσουν τα νεφρά σου...

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΟΥΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΒΛΕΠΩ. ΑΡΑ ΤΟΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ Ε . ΠΟΝΗΡΟΥΛΙ . ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ.

      Διαγραφή
  11. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ; ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. ΚΑΤΙ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΙ ΜΕΝΙΠΠΟΙ ΚΑΤΙ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αυτούς που ανάφερες είναι τρείς, προφανώς εγώ είμαι ο τέταρτος και οι προηγούμενοι σχολιαστές είναι καμιά δεκαριά ακόμα...αλλά αφού αναφέρεις και τα "έργα;", γιατί δεν αναφέρεις και το "έργο!" με την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής και το "καπέλο" των 12000ευρώ; Αλήθεια, πόσο στοίχησε ο..."καλλωπισμός" των συντριβανιών;;;
      Δημοτική αρχή μακέτα είστε, κάνουμε υπομονή μέχρι το ΄19.
      Μετά ξούτ!!!

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες τον Αρκάδα του οποίου τη γυναίκαι προσέλαβε ο Δήμος μας και σταμάτησε να βρίζει τον Δήμαρχο (μέχρι να λήξει η σύμβασή της) ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΡΚΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΩΣ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ "ΤΡΟΥΠΩΣΕΙ" ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ .

      Διαγραφή
  12. Και ο ΣΥΡΙΖΑ αφανίζει την χώρα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ 15.000 ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΟΓΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ Η ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ; ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟ 19 ΚΑΙ 24 ΚΑΙ ΤΟ 29 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΥΟΓΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ" έχουν βάλει όλοι οι δήμοι, άργησε λίγο ο δικό σου, αλλά το καλό το πράγμα θέλει και τον χρόνο του! Δεν είχε και φίλμ στην φωτογραφική, να η καθυστέρηση...
      Τα συντριβάνια 15000 ευρώ;; Διάβασα καλά;; Μπράβοοοο !!!

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΝΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά καλά, άσε το ΄24, άσε και το ΄29, μην "τρέχεις" τόσο πολύ, θα σε γράψει η τροχαία...!
    Στο φινάλε ρε λαγέ, δεν σε ρώτησε κανένας να μας περιγράψεις τα όνειρα που βλέπεις όταν "κοιμάσαι" με τα τσαρούχια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ; ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ; ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΣΤΑ 128 ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ. ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ 80 . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΒΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΡΟΤΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ . ΑΕΙΝΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστά, αυτοεπιβεβαιώθηκες, για το ποιος βρίζει και ποιος πάσχει από επιχειρήματα με τα παραπάνω γραφόμενά σου...λαγουδάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάνε για ύπνο τώρα και "ονειρέψου" τον δημαρχούκο σου..."δήμαρχο" μέχρι το 2050!!! Δες τον και EL SINT(!!!) εγώ δεν θα σου την..."χαλάσω"!!!

    Κε Τίγκα τα θερμά μου συλλυπητήρια για την προσωπική σας απώλεια!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΕ ΣΝΙΤΣΕΛ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΜΕΡΙΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ; ΧΑΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ . ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ``πάνε΄΄ είναι συντομία του ``πήγαινε΄΄ και από ό,τι θυμάμαι το χρησιμοποιούν οι παλιοί Κωνσταντινουπολίτες, αντί του ``ΑΕΙΝΤΕ΄΄ που έγραψες εσύ ρε αμόρφωτε "στούρνε"!!!
    Όσο για τον αν σου ``τα έπρηξα΄΄ με το άγαλμα διαφωνώ, διότι βασική προϋπόθεση για να σου τα πρήξει κάποιος, είναι να "διαθέτεις από αυτά" και εσύ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...! Είσαι ευνουχισμένος από τον "δημαρχούκο σου", αλλά το κακό δεν είναι εκεί, το "δυστύχημα" είναι ότι σου αρέσει που είσαι "ευνούχος"!!!
    Πιθανόν να είσαι στειρωμένο γατάκι τελικά, κάτι παραπάνω ξέρουν οι άλλοι σχολιαστές που σε αποκαλούν έτσι...!
    Ξαναπέσε για "ύπνο" γιατί όταν είσαι "ξύπνιος"...μπερδεύεσαι!!!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ !!! ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ Ε ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ !! ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ Ε ;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ;; ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΝΕ" ΜΕ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ. ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ο.Τ.Ε, μας φέρνει πιο κοντά, έτσι "κουκλίτσα μου";;;
      Αλλού έχεις φιλενάδες εσύ, στο δημαρχείο να τις αναζητήσεις...

      Διαγραφή
  22. Ο δήμαρχός σου ξέρει πακιστανικά, εσύ ξέρεις αλβανικά, μια χαρά θα συννενοείστε.Όταν φέρετε και τους λάθρο θα μάθετε και άλλες γλώσσες.
    Και συμφωνώ με τον Ανδρόνικο, είσαι ευνούχισμένο γατάκι!!
    Επειδή εργάζομαι τώρα, ενώ εσύ πληρώνεσαι εικασαρικάκια για να μ@λ*κ@#@σαι κοίτα και γράψε όσα μπορείς παραπάνω από τις βλακείες που γράφεις, θα το εκτιμήσει ο "αδιάφορος".Μπορεί να σου δώσει κάτι περισσότερο.
    Γράψε και τίποτα στα αλβανικά, μητρική σου γλώσσα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην ασχολείστε ρε παιδιά, είναι ο "γνωστός" πισογλέντης αλβανός, που αποπροσανατολίζει την κουβέντα για να μην λέμε για την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥΣ ΘΑ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ; ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΙ ΜΕΝΙΠΠΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
    ΤΟΥ 2029. ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ 128 ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΑΖΕΙ ΜΕ 30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...θα προλάβουν να τον γράψουν στα αρχίδια τους οι δημότες το 2019 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ...ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥΣ ΜΕΝΙΠΠΟΥΣ ΤΙΓΚΕΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΠΤΑ Η ΟΚΤΩ ΝΟΜΑΤΕΟΙ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ρε τον παπαρολόγο, πήγε να κλάσει και χέστηκε απάνω του ο βρωμιάρης

      Διαγραφή
  27. σχολιαστή 2:28μμ...
    Είσαι σε παροξυσμό και, όπως φαίνεται το βλήμα στον εγκέφαλο σου, έχει αρχίσει να δημιουργεί σοβαρές επιπλοκές παράκρουσης... Ένας καλός χειρουργός σαν τον Κεχρή που είναι και δημότης, θα βοηθούσε με το πρόβλημά σου! Δεν θα σου πάρει χρήματα, θα το κάνει δωρεάν, γιατί είναι "ζωόφιλος"!!!
    {Road runner}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΠΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΥΣΙΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες "ποντικάκια" γιατί μου θυμίζεις ότι σουλατσάρουν τα ποντίκια και οι αρουραίοι από την πολύ... "καθαριότητα" στους δρόμους του δήμου και κινδυνεύουμε με αρρώστιες...δεν σε συμφέρει ούτε εσένα, ούτε τον..."ηγέτη σου" που θα κυριαρχεί έως το 2050!!(χιχιχιχιχι)

      Διαγραφή
  29. Έκλασαν οι ηγέτες και βγήκε ο δικός σου.
    Αυτό που μου αρέσει σε εσένα φαντασιόπληκτε είναι, ότι σου γράφουν στα σχόλια πας και τα αντιγράφεις, καμιά πρωτοτυπία, τίποτα δικό σου, αλλά για να γράψεις κάτι δικό σου, πρέπει να σκεφτείς και για να σκεφτείς, πρέπει να έχεις νιονιό και νιονιό εσύ δεν έχεις... τρομάρα σου θέλεις και διάλογο με επιχειρήματα, σκράπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλό το ... "φαντασιόπληκτος", που ακούστηκε ξανά να κυριαρχεί ο χειρότερος όλων(ακόμα και από τον προηγούμενο ακατανόμαστο)Μόνο με "απεριόριστη φαντασία" μπορεί να ισχυριστείς κάτι τέτοιο...!
    Για το άλλο τώρα, ναι ρε φίλε, το πρόσεξα κι΄εγώ αυτό που είπες, γατάκια του λες...ποντικάκια απαντά, παροξυσμό του λες...παροξυσμό απαντά, κ.ο.κ.
    Τι να περιμένεις από τον "γνωστό" λούστρο του δήμου...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.-
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή