Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΙΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ ΠΑΙΔΩΝ, ΑΛΛΑ "ΕΘΑΨΑΝ" ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΠΟΤΕ ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ; ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΑΚΗ; ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΕΦΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ...ΔΟΞΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

Την είδηση που πέρασε στο ντούκου από κανάλια (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπωε ο ΑΝΤΕΝΝΑ), δημοσιογράφους και την ίδια την Πολιτεία, μάς τη θυμίζει ο Κωνσταντίνος Π.
Πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες στην...

κατηγορία των -54 κιλών ελευθέρας πάλης, αναδείχθηκε ο Γιώργος Πιλίδης στις 20 Ιουλίου. Το θάψανε γιατί δεν είχε πολύ...δημοσιογραφικό ψωμί και δόξα για τους ίδιους. Ενώ, αν ο πιτσιρικάς γινόταν Παγκόσμιος πρωταθλητής ή Ολυμπιονίκης θα έτρεχαν από πίσω του για να κλέψουν από τη δόξα του! Τόσο στηρίζει η Πολιτεία τους αθλητές. μας. Τα ίδια δεν γινόντουσαν και με την Άννα Κορακάκη; Ποτέ οι δημοσιογράφοι δεν την παρουσίασαν. Δεν τη γνώρζαν παρά ελάχιστοι. Τώρα τα κανάλια τρέχουν από πίσω της! 
Ποιος είναι λοιπόν ο Πιλίδης;
Μας ενημερώνει από τον antenna.gr: 
Ο νεαρός αθλητής, υπό την καθοδήγηση του Αμιράν Καρντάνοφ, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών στη διοργάνωση που φιλοξενείται από την Τρίτη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Ο Πιλίδης, ο οποίος το 2015 πανηγύρισε μετάλλιο τόσο σε Παγκόσμιο (2ος) όσο και στο Ευρωπαϊκό (3ος) πρωτάθλημα παίδων, δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης και με πέντε εντυπωσιακές νίκες βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, στα προκριματικά νίκησε με πτώση τον Πολωνό Πρζεζίνσκι, στη φάση των «16» νίκησε τον Αζέρο Κασούμοφ με 8-5, στα προημιτελικά νίκησε 4-2 τον Αζέρο Αμίσοφ με 4-2, ενώ στα ημιτελικά έκαμψε την αντίσταση του Γεωργιανού Ντζεμπιασασβίλι με 7-5 στα σημεία. Στον τελικό, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, τελικά πήρε τη νίκη με 4-3 και πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στη μεγαλύτερη -μέχρι τώρα- αθλητική στιγμή της καριέρας του.
Ακόμη, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, στον τελικό των -46 κιλών ελευθέρας, έχασε 9-3 στον τελικό των ρεπεσάζ από τον Ούγγρο Μπουντάι Κόβακς με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 5η θέση της τελικής κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου