Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!

Προκαλεί σοκ και πανικό η δήλωση του διευθυντή της Europol, που δήλωσε...


 πως στην Ευρώπη υπάρχουν χιλιάδες κρυμμένοι τρομοκράτες από τη Συρία, που παριστάνουν τους πρόσφυγες, κάτω από τη σημαία της Daech.
Έτσι, πάνω στην προειδοποίηση της Europol για έξαρση κινδύνων, άρχισε να κινητοποιείται το Ηνωμένο Βασίλειο ώστε να εντοπίσει πιθανούς τζιχαντιστές και να αποτρέψει τζιχαντιστικές επιθέσεις.
Το αφεντικό της Europol ο Rob Wainwright, δήλωσε πως υπάρχει κύμα τζιχαντιστών στη Συρία που είναι έτοιμο να εισχωρήσει στην Ευρώπη κάνοντας τους πρόσφυγες και ζητώντας άσυλο. Σκοπεύουν έτσι να εγκαινιάσουν έτσι ένα κλίμα τρόμου στη Γηραιά ήπειρο που θα εκτελεστεί από χιλιάδες φανατικούς.
Θα ευνοηθεί αρκετά στο πόλεμο στη Συρία η τρομοκρατική οργάνωση, αν ανοίξει πολλά μέτωπα στην Ευρώπη, αποσπώντας την προσοχή των Ρώσων από τη μάχη. Ο Rob τονίζει την ανάγκη της Ευρώπης να προετοιμαστεί για μια μακροσκελή σύγκρουση με τους βαρβάρους του Ισλαμικού Κράτους που είναι αποφασισμένοι να «οδηγήσουν έναν ανηλεή πόλεμο κατά του ελεύθερου κόσμου» , αφού τονίζει ο πλέον αρμόδιος ότι σχεδιάζουν θεαματικές επιθέσεις στο ευρωπαϊκό έδαφος.
Τέλος, είπε ότι «Είναι κρίσιμες οι στιγμές» και «πρέπει να κλείσουμε το δρόμο στους φανατικούς της Daech και να τους εμποδίσουμε να εμφυτευτούν στην Ευρώπη », επιμένοντας για την αναγκαιότητα να «να δεσμευθούμε σε μια σοβαρή εργασία» εξάρθρωσης των δικτύων προπαγάνδας που προωθούν τον τζιχαντισμό, ενώ ακόμα είπε είπε ότι μια ομάδα 200 εξειδικευμένων στελεχών της αντιτρομοκρατικής θα πρέπει ν΄αναπτυχθεί πάνω στα ελληνικά νησιά στη μάχη κατά της τρομοκρατίας μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες. Αυτή η ομάδα σκοπό θα έχει να εντοπίσει τρομοκράτες που αναζητούν να μπουν στην Ευρώπη.
voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου