Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ...

ρεπορτάζ Μίνα Καραμήτρου
 μαρτυρία ενός άνδρα ο οποίος είδε τους δράστες να πυροβολούν το κτίριο που βρίσκεται και η πρεσβεία του Μεξικού δεν αφήνει κανένα περιθώρια στις αρχές οι οποίες μιλούν πια για ενέργεια τρομοκρατών...
Οι αρχές δεν αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός ότι η πρεσβεία του Μεξικού είχε γίνει στόχος της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το αν βρεθεί η βολίδα του όπλου καθώς έτσι θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα της οργάνωσης. Και μάλιστα σε αυτή την περίπτωση θα ζητήσουν αρχικά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να γίνει έρευνα αν το όπλο αυτό έχει σχέση με οποιοδήποτε άλλο τρομοκρατικό χτύπημα και κυρίως με τη δολοφονία του Αιγύπτιου στα Εξάρχεια.Συμφώνα με όσα είπε ο μάρτυρας, είδε τα ξημερώματα της Κυριακής δυο νεαρούς πάνω σε μια μηχανή. Φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη και μόλις έφτασαν στη γωνία του κτιρίου ο συνεπιβάτης έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε δυο φορές. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν με ταχύτητα.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο μάρτυρας είπε στις αρχές ότι το όπλο δεν ήταν μικρό, αλλά είχε μεγάλη λαβή.
Όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο συνοδηγός όταν πυροβόλησε δεν έβγαλε το κράνος. Σήκωσε μόνο το όπλο που είχε λίγο μεγαλύτερη λαβή από τα πιστόλια ή τα περίστροφα, και πυροβόλησε δυο φορές. Δεν πρόλαβα να δω τίποτα από την πινακίδα κυκλοφορίας. Ούτε καν αν είχε.
Από τη χθεσινή έρευνα των αρχών, βρέθηκαν υπολείμματα βολίδας στον τέταρτο όροφο όπου στεγάζεται μια χρηματιστηριακή ενώ η έρευνα συνεχίζεται στον τρίτο όροφο όπου και εκεί βρέθηκε σημάδι από σφαίρα.
 cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου