Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ, ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΓΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

Το γεγονός συγκλονίζει από μόνο του! Την ώρα που κατευθυνόμενα blogs, ιστολόγια και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων παρουσίαζαν τον Τσίπρα ως εθνικό ήρωα που τον υποδέχτηκαν στο χωριό του, μάνα και ...

γιος έβαζαν φρικτό τέλος στη ζωή τους. Δεν έχει σημασία αν το γεγονός συνέβη ακριβώς την ίδια ώρα ή οι αυτόχειρες είχαν ήδη αυτοκτονήσει, σε κάθε περίπτωση αποτυπώνει την κτηνώδη αναισθησία του πολιτικού συστήματος που εξακολουθεί και μιλάει για success story και επερχόμενη ανάπτυξη, την ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν, πεθαίνουν στα πεζοδρόμια και παθαίνουν κατάθλιψη! 
Οι πολιτικοί ζουν σε εικονική πραγματικότητα και δυστυχώς και σήμερα τους συντρέχουν λαμόγια δημοσιογράφοι και ο αφελής ο κόσμος που ακόμη και μια selfie να βγάλει με τον Πρωθυπουργό-προδότη Τσίπρα έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής του! 
Το σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί, είναι από το press-gr.com:
Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι πολυκατοικίας στα Πατήσια από τη διπλή τραγωδία που αποκαλύφθηκε σε διαμέρισμα. Μητέρα και γιος αποφάσισαν να κόψουν μαζί το νήμα της ζωής τους και να αυτοκτονήσουν πριν από περίπου 10 μέρες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, μία μέρα πριν τη γιορτή της Μεγαλόχαρης οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα και είχε καλύψει την πολυκατοικία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και έσπασαν την πόρτα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα: Βρήκαν τις σορούς της 57χρονης γυναίκας και του 28χρονου γιου της σε προχωρημένη σήψη.
Όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν με χάπια. Δίπλα τους βρέθηκε ένα σημείωμα που υπέγραψαν και οι δύο και στο οποίο ανέφεραν πού αφήνουν την περιουσία τους.

Εντύπωση προκαλεί ότι κανείς δεν τους έχει αναζητήσει ενώ η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

4 σχόλια:

  1. Και η κτηνώδης αναισθησία του αριστερίστικου συστήματος συνεχίζεται με το κονδύλι των 9200 ευρώ για τον μήνα Αύγουστο (σημ. ο εν λόγω μήνας είναι μήνας αδειών) για υπερωρίες (;!) των (ημέτερων) εργαζόμενων στο Μέγαρο Μαξίμου (άρθρο σε σημερινή εφημερίδα).
    Ερώτηση 1: υπάρχει εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα ΣΗΜΕΡΑ που πληρώνεται υπερωρίες;
    Ερώτηση 2: τον Αύγουστο οι ημέτεροι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου δεν πήραν άδειες; δεν πήγαν διακοπές; τόση πολλή δουλειά είχαν; αφού ο άρχοντας λείπει από πανηγύρι σε πανηγύρι, τι δουλειά ήταν αυτή που χρειαζόταν και υπερωρίες για να βγει;

    Κι εσύ μου λες μετά για την μάνα και τον γιο που αυτοκτόνησαν. Ποιος νοιάζεται ρε φίλε; Ίσα ίσα, γλυτώνει ο ΕΟΠΥΥ φάρμακα, και το Δημόσιο συντάξεις.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιτομή του καριόλη λέμε...
    Και μετά ο αλητάμπουρας στη χειρότερη,για αυτόν,θα πάει σπίτι του; Οχι ρε παιδιά, το αίμα,με αίμα "ξεπλένεται"!!!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, αγαπητέ ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ, δεν θα πάει σπίτι του. Στην Χαβάη θα πάει. Θα πάρει την Παγώνα... πώς την λένε... θα πάρει και ένα σακίδιο με κανένα μπουκαλάκι νερό για το αεροδρόμιο (δεν θα χρειαστεί τίποτε άλλο..., όλα τα άλλα είναι έτοιμα από τα δικά μου και τα δικά σου λεφτά, κότερα, σπίτια, τα πάντα) και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

    Για να μην σου πω ότι ούτε στη Χαβάη θα πάει. Εδώ θα μείνει και θα μας κατσικωθεί στο σβέρκο, διότι είναι πολλοί αυτοί που θα τον στηρίξουν ΚΑΙ στις επόμενες εκλογές.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεια οι τσιπροκαμμενοι που ζουν ? Στα συννεφα ?

    Πως νιωθουν με την δυστυχια που προκαλουν ?

    Θελουν και ψηφους...

    Ουστ γουρουνια, παχυδερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή