Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

                                                              
φωτό αρχείου δική μας
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
16 Αυγούστου 2016
Δελτίο Τύπου 43

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
ΕΚΤΟΣ   ΣΤΑΘΜΩΝ
Στην Τελική Ευθεία οι
Εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ειδικότερα οι δικαιούχοι  δημότες και ...

κάτοικοι του Δήμου μας, του δήμου Παπάγου-Χολαργού, μόλις λάβουν τη σχετική εντολή ( Voucher) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α για την μέσω ΕΣΠΑ εγγραφή, πρέπει να την προσκομίσουν στα γραφεία του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.
Μετά την εγγραφή των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ,  θα ακολουθήσουν οι επανεγγραφές - νέες εγγραφές που θα γίνουν με βάση τον πίνακα μορίων.
Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και τα στελέχη της παράταξης κατά την πάγια τακτική τους πιστεύουν ότι:
  
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΕΚΤΟΣ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΥ  ΣΤΑΘΜΟY
Ο στόχος αυτός είναι εφικτός και είναι έργο και προσπάθεια που θα πρέπει να καταβληθεί από τη Διοίκηση του ΔΟΚΜΕΠΑ, αλλά κυρίως εκφράζει τη βούληση και την αγωνιστική διάθεση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου για να πραγματοποιηθεί. Δικαιολογία δεν θα υπάρξει καμία εάν έστω και ένα παιδί μείνει εκτός σταθμού.
Τα δικαιολογητικά (Voucher) κατατίθενται 17ης Νοέμβρη 121, από 24 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου και από 09:00 έως 14:00 ω. Περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού www.dpaphol.gov.gr ή στο ΔΟΚΜΕΠΑ τηλ.2106531778 κ. Μούσιου.
      
Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

Ο Τοπικός Σύμβουλος
Παναγιώτης Μακρίδης

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων
ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος
ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου
Αρχείο-Μουσείο Χαρτών και Χαρακτικής : Βάνα Κατσούλη
Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας
Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Καμβύσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου