Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΤΑ "ΟΡΓΙΑ" ΣΤΟ ΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! ΛΕΣΒΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Η εθελόντρια των Ολυμπιακών αγώνων Marjorie Enya (η δεξιά στη φωτογραφία) φιλάει παθιασμένα την Isadora Cerullo, παίκτρια της....

εθνικής ομάδας της Εθνικής Βραζιλίας στο ράγκμπυ. Με αυτό τον τρόπο , αμφότερες εκδηλώνουν δημοσίως (στο στάδιο Τεοντόρο του Ρίο Ντε Τζανέϊρο) την ευτυχία τους μετά την πρόταση γάμου που έκανε η πρώτη στην αθλήτρια. Άλλοι βγάζουν φωτογραφίες για το αξιοπερίεργο του πράγματος και άλλοι χειροκροτούν. 
Σε λίγα χρόνια, όπως πάμε, θα γίνεται δημόσιο σεξ και όποιοι διαμαρτύρονται θα μπουζουριάζονται μέσα ως ρατσιστές, διότι δεν αφήνουν να εκφράσουν ελεύθερα την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον ή η μία για την άλλη! 
πληροφορίες από panorama.it

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει, κέρδισαν κι αυτές το 15λεπτο δημοσιότητας που τους αναλογεί!
    Αλλιώς, δεν θα τις ήξερε ούτε η μάνα τους! Ε... εντάξει, την παίκτρια της εθνικής ομάδος του ράγκμπι όλο και κάποιος θα την ήξερε, την άλλη... ούτε η φουρνάρισσα της γειτονιάς της!
    Οπότε, τώρα θα ανεβάσουν το ευτυχές γεγονός στα social media και μια χαρά, θα ζήσουν αυτές καλά κι εμείς... τι να σου πω... θα δείξει!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή