Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΛΙΑΡΑ Ο ΓΙΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! ΑΦΕΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: "ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ"! ΟΛΟ ΤΟ...ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Πέρσι τέτοιο περίπου καιρό ο δημοφιλής και ωραίος ηθοποιός Σπαλιάρας δήλωσε ότι είχε κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες! Προφανώς ο αριθμός τους έχει αυξηθεί σήμερα. Ο Γιουσέιν Μπολτ με τα συνεχή χρυσά στους Ολυμπιακούς αγώνες, ο άνθρωπος-πύραυλος είναι...πύραυλος και στις ερωτικές του σχέσεις! Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα σώβρακά του! Μετά τα χρυσά των Ολυμπιακών αγώνων επιδόθηκε στις χρυσές επιτυχίες του στο κρεβάτι με τις γυναίκες! 
Δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι αφελείς οι οποίες πιστεύουν ότι μπορεί να τις ερωτευτεί πραγματικά ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης! 
Αυτό συνέβη με  την εικονιζόμενη 20χρονη Βραζιλιάνα Jady Duarte, μητέρα δύο παιδιών η οποία ξάπλωσε στο κρεβάτι με τον Γιουσέιν Μπολτ ...

αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο, νομίζοντς ότι αυτό αρκούσε για να την ερωτευτεί! Αφού φωτογραφήθηκε σε τρυφερές στιγμές στο κρεβάτι με τον...πύραυλο, η νεαρή περιέγραψε με λεπτομέρειες στη Daily Mail όλη τη συνάντηση, τη γνωριμία και τη «γνωριμία» της με τον Γιουσέιν Μπολτ αποκαλύπτοντας πως το κορμί του είναι σώμα πρωταθλητή- αλλά σε… κάποια σημεία είναι ένας «κανονικός» άνθρωπος- και πως στο σεξ δεν κάνει τα φημισμένα του σπριντ αλλά μάλλον δρόμο αντοχής.
Η συνέχεια του ρεπορτάζ από το news.gr:
Εξομολογείται μάλιστα πως υποσχέθηκε να την καλέσει να βγουν ακόμα ένα ραντεβού, αλλά μετά έφυγε από τη Βραζιλία. «Νόμιζα πως κάτι είχαμε μεταξύ μας», είπε η 20χρονη, «αλλά κατάλαβα πως κατακτά τις γυναίκες όσο γρήγορα κατακτά και τα χρυσά».
Όπως αφηγείται η Duarte, βρισκόταν στο κλαμπ All In στη συνοικία Barra του Ρίο όταν έγινε σούσουρο πως είχε φτάσει εκεί, ξημερώματα πια, ο Γιουσέιν Μπολτ για να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια.
Την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους της ο Μπολτ πλησίαζε όλο και περισσότερο επιδεικνύοντας το απίθανο σώμα του για να τους τραβήξει την προσοχή. «Στεκόταν μπροστά μας και ξαφνικά σήκωσε την μπλούζα του και μας έδειξε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο, έπρεπε να απλώσω το χέρι μου και να τους χαϊδέψω. Ήταν απίστευτη αίσθηση, οι μύες του ήταν σκληροί σαν πέτρα. Πρόσεχα με τόση προσήλωση τους κοιλιακούς του στην αρχή που δεν είχα καν προσέξει πως ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ», περιγράφει.
Έχοντας μόλις κερδίσει το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες ο Μπολτ τραγούδησε και χόρεψε ξέφρενα στο κλαμπ. Καθώς οι ώρες περνούσαν, έδειξε να καταλήγει στην Duarte κι έστειλε τον σωματοφύλακά του να την καλέσει.
«Ήξερα ποιος ήταν από την τηλεόραση, η μαμά μου ούρλιαζε σε όλες του τις κούρσες, είναι μεγάλη θαυμάστριά του. Έχει σκούρο δέρμα, είναι μυώδης, είναι ο τύπος μου. Αλλά υπήρχαν τόσα όμορφα κορίτσια εκεί που ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα επέλεγε εμένα. Ο σωματοφύλακας μού είπε πως ο Μπολτ θέλει να πάω προς εκείνον. Εγώ αρχικά δεν πήγα επειδή έκανα τη δύσκολη. Τα περισσότερα κορίτσια θα πήγαιναν σφαίρα αλλά εγώ ήθελα να τον κάνω να προσπαθήσει. Την ώρα που περίμενα στην ουρά για να πληρώσω, στο τέλος της βραδιάς, έστειλε ξανά τον σωματοφύλακά του. Μου είπε ‘γιατί δεν έρχεσαι; Είναι ο Γιουσέιν Μπολτ’. Τελικά ενώ περιμέναμε στη σειρά για ταξί μου χαμογέλασε και έκανε την κλασσική νικητήρια πόζα του κι έτσι δεν είχα καμία αμφιβολία για το ποιος είναι. Τότε αποφάσισα πως είχε έρθει η ώρα να ενδώσω. Με τράβηξε μέσα σε ένα ταξί και μου έδωσε ένα καταπληκτικό φιλί».
Το ζευγάρι κατευθύνθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό- όπου υποτίθεται πως μετά τις εννιά δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μη μέλη των ολυμπιακών αποστολών. Ωστόσο εκείνοι ανέβηκαν σε λεωφορείο του Ολυμπιακού Χωριού και πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα- και κανέναν έλεγχο.
«Με εξέπληξε που δεν με πήγε σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο αλλά δεν πρόσεχα και πολλά γιατί φιλιόμασταν σε όλη τη διαδρομή», συνεχίζει. Το δωμάτιο ήταν τακτοποιημένο με δύο μονά κρεβάτια αλλά ήταν τόσο μικρά που τα πόδια του ολυμπιονίκη πρέπει να περίσσευαν όταν κοιμόταν.
Εκείνο το βράδυ πάντως, δεν κοιμήθηκε. Αν και η Duarte δεν μιλά λέξη αγγλικά, η ίδια και ο Μπολτ ξεπέρασαν το εμπόδιο της γλώσσας γράφοντας μηνύματα ερωτικού περιεχομένου ο ένας στον άλλο μέσω της εφαρμογής Google Translate στα κινητά τους.
Στη συνέχεια γδύθηκαν και οι δύο και έκαναν ντους πριν ο Μπολτ βάλει στο κινητό του τη μουσική της επιλογής του. «Χαζολογούσαμε, μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι. Χρησιμοποιούσαμε το Google αλλά δεν χρειαζόμουν μεταφραστή για να καταλάβω πως ήθελε σεξ. Έβαλε το ‘Work’ της Rihanna, μάλλον του αρέσει να το ακούει όταν κάνει έρωτα. Υπήρχε πολύ πάθος, «καταβροχθίζαμε» ο ένας τον άλλο. Έχει σώμα πρωταθλητή αν και στο επίμαχο σημείο είναι όπως κάθε κανονικός άνθρωπος. Περίμενα πως θα ήταν γρήγορος αλλά ήταν το πιο αργό σεξ που έχω κάνει ποτέ. Το κάναμε για περίπου 40 λεπτά, μετά κάναμε ένα διάλειμμα και ξαναρχίσαμε για δεύτερη φορά. Ξαναβρήκε τις δυνάμεις του πολύ γρήγορα αλλά δεν είχαμε τρίτο γύρο».
Στη συνέχεια έβγαλαν selfies, πέρασαν ώρα μαζί στο κρεβάτι ακούγοντας μουσική μέχρι τις 9 το πρωί και τότε ο Μπολτ της έδωσε 100 ευρώ (!) για να πάρει ταξί.
Μόλις η Duarte μοιράστηκε τις φωτογραφίες της με τον Μπολτ μέσω Whatsapp κι αυτές έπεσαν στα χέρια βραζιλιάνικου tabloid, η καυτή περιπέτεια του ανθρώπου- αστραπή και τα «χρυσά» του στο κρεβάτι άρχιζαν να κάνουν το γύρο του κόσμου.
Η 20χρονη πάντως δεν έχει καμία προσδοκία πως θα τον ξαναδεί. «Ποτέ δεν φανταζόμουν πως είχε δεσμό ή τόσες πολλές γυναίκες. Είναι πολύ όμορφος, ένας τεράστιος σταρ, αλλά δεν ντρέπεται καθόλου. Ήταν μια ωραία εμπειρία και το σεξ ήταν καλό αλλά τώρα νιώθω σαν απλώς ένα από τα κορίτσια του», καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου