Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ: "ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Δεν είμαστε με κανένα κόμμα και ούτε πρόκειται να μπούμε κάτω από τη σημαία κανενός κόμματος. Είμαστε πάνω απ'όλα με την Ελλάδα, είμαστε Έλληνες και ύστερα δημοσιογράφοι, άρα απέναντι από τα κόμματα. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τη  σταθερή στάση του...

Νίκου Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής να εναντιωθεί στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. 
Το δελτίο τύπου και το βίντεο από την ομιλία του έχουν ως εξής:
Την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού επί του ζητήματος της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, εξέφρασε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα αγωνιστεί ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.

Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κατήγγειλε στην αίθουσα της Ολομέλειας με αφορμή την εξεταστική επιτροπή για την δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ, πως όλα τα κόμματα του ψευτοδημοκρατικού τόξου σύρονται από τους νταβατζήδες των μέσων ενημέρωσης, με τους οποίους προχωρούν σε βρώμικα παζάρια διαπλοκής.

Επίσης, στο ζήτημα της έκδοσης των 8 Τούρκων που ζητά η κυβέρνηση Ερντογάν, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κάλεσε την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ να ζητήσει την έκδοση των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού προκειμένου να ικανοποιηθεί το τουρκικό αίτημα.

Επισήμανε επίσης με ιδιαίτερη έμφαση, πως απέναντι στην ρητορική του «ουδετερόθρησκου» κράτους της Αριστεράς, η Χρυσή Αυγή υπενθυμίζει πως οι Αγωνιστές του 1821 ορκίστηκαν στο όνομα της Αγίας Τριάδος και το Ελληνικό Κράτος δεν είναι ουδετερόθρησκο, είναι ορθόδοξο και χριστιανικό!

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του, δηλώνοντας με θέρμη πως η Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας τη θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων, διακηρύσσει με περηφάνια: «Ποτέ και πουθενά τζαμί στην Αθήνα»!
Δείτε το βίντεο:


2 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν γίνεστε ; Εχετε μάλλον γνωριμίες λαμογιάκια για να διοριστούν τα παιδιά σας,ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το "μάλλον" βγάζεις συμπέρασμα; Βρες μου ρε ένα παιδί μου που να διορίστηκε ή να ευνοήθηκε από λαμόγια πολιτικούς ή κομματόσκυλα, για να κλείσω αύριο την εφημερίδα μου! Επαναλαμβάνω: "δεν είμαστε με κανένα κόμμα και ούτε πρόκειται να μπούμε κάτω από τη σημαία κανενός κόμματος. Είμαστε πάνω απ'όλα με την Ελλάδα, είμαστε Έλληνες και ύστερα δημοσιογράφοι, άρα απέναντι από τα κόμματα". Μπορείς να το καταλάβεις ή όχι; Για σένα γυρίζουν όλα γύρω από τα κόμματα και τους λούστρους τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή