Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

του Πέτρου Αναστασίου

Σε ευθεία επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ωμή παρέμβασή...
 
 της στον σκληρό πυρήνα της Ελληνικής Δημοκρατίας, την λειτουργία της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της παραπομπής για κακούργημα του πρώην διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ, Αντώνη Γεωργίου, προχώρησε η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με σημερινή της ανακοίνωση.
 
Στην ανακοίνωσή της Ενωσης καταγγέλλεται η ΕΕ για "Ανεπίτρεπες εξωθεσμικές παρεμβάσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή".
 
Επίσης στην ανακοίνωση  δεν ξεφεύγουν και αυτοί που εγχωρίως επιτέθηκαν στην Δικαιοσύνη για να προστατέψουν τον Γεωργίου και περιγράφονται οι ενέργειές τους, μαζί με αυτές της ΕΕ, ως "πολλαπλοί τραυματισμοί του κύρους της Δικαιοσύνης από αλλοδαπά και ημεδαπά κέντρα εξουσίας".
 
Είναι η πρώτη φορά που η κορυφαία επιστημονική και θεσμική Ενωση της χώρας επιτίθεται στην ΕΕ με τέτοιο τρόπο και σίγουρα είναι προάγγελος και άλλων παρεμβάσεων στο επόμενο χρονικό διάστημα που θα κριθούν πολλά πράγματα: Από το είδος του νομίσματος που θα συνεχίσει να έχει η χώρα μέχρι το είδος της σχέσης με τους δανειστές.
 
«Στην πολιτικο-οικονομική διελκυστίνδα των τελευταίων ημερών σχετικά με εκκρεμή στη Δικαιοσύνη υπόθεση (ΕΛΣΤΑΤ) σειρά εξωθεσμικής παρέμβασης είχε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία μεταξύ άλλων απαίτησε, κατά τρόπο ανεπίτρεπτο από τις ελληνικές αρχές να αντιμετωπίσουν ενεργά και δημόσια την εσφαλμένη εντύπωση της παραποίησης των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, αλλά και να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από παρόμοιους αβάσιμους ισχυρισμούς» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ενωση
 
Προειδοποιεί μάλιστα ότι «οι τοποθετήσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν τους δικαστικούς λειτουργούς που θα επιληφθούν της υπόθεσης, οι οποίοι με αμεροληψία και νηφαλιότητα θα αποφασίσουν έχοντας ως μοναδικό κριτήριο το Σύνταγμα, τους νόμους και προπαντός τη συνείδησή τους.»
 
Να υπενθυμίσουμε ότι θέμα για "Παραβίαση του Συντάγματος από την ΕΕ" έθεσε και ο υπουργός αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Δ.Παπαγγελόπουλος.
 
Παράλληλα υπογραμμίζει ότι ανοίνωση εννοώντας τη ΝΔ και όσους επιτέθηκαν στην Δικαιοσύνη για την υπόθεση Γεωργίου, ότι "Η επίκληση ωστόσο της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και των Λειτουργών της από πολιτικούς-πολιτικά κόμματα δεν μπορεί να γίνεται κατά περίπτωση.
 
Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι οι αναίτιοι και πολλαπλοί τραυματισμοί του κύρους της Δικαιοσύνης από αλλοδαπά και ημεδαπά κέντρα εξουσίας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη συστηματική αμφισβήτησή της με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα κράτος δικαίου".

45 σχόλια:

  1. Για τους λαθροεποίκους θα πουν κάτι;
    Για τον ΕΝΦΙΑ θα πουν κάτι;
    Για την λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας θα πουν κάτι;
    Για τους υπεύθυνους της ανεργίας 2.000.000 Ελλήνων θα πουν κάτι;
    Όχι...; Ε τότε ας μην μιλάνε, γενικώς και αόριστα...!
    Εκτός και αν αποφασίσουν να καθίσουν στο σκαμνί τους ολετήρες πολιτικούς για εσχάτη προδοσία!!
    Τότε να τους "ακούσω"...!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΝΙΠΠΕ
      ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΕΣ
      ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ(ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ;;, "ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ " ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ !!! ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ !!! ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λούστρος από τα σκόπια είναι;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΦΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΠΑΑΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ. ΓΙΑ ΛΕΓΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ε ; ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΗΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ,ΞΕΝΩΝ,ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθένας μπαίνει εδώ μέσα και γράφει ότι μαλακία του κατέβει για να ξεμπαζώσει. Για λαθρους διαβάζω για τον Μέγα Αλέξανδρο διαβάζω για μασόνους διαβάζω..ότι πιο άσχετο από την κύρια ανάρτηση του κου Βραχιολίδη. Κύριε Μάκη μήπως πρέπει να φιλτράρετε τα σχόλια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήτες βρωμιάριδες βρομο συριζαίοι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κομμουνιστές της ΜΑΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ αριστεροί κάνατε την χώρα την πιο διεφθαρμένη στον κόσμο . Κλεφτρόνια και αρουραίοι των υπονόμων Άι στο ΔΙΑΟΛΟ . Άι στο ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του Αλή Πασά . Άι στο Διάολο ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ της Γ...... ΒΡΟΜΟ αριστεράς . ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αριστερή σιχαμένη φασιστική χούντα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ θα εξοντώσει με ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ τον Ελληνικό Λαό και θα διαμελίσει την χώρα χαρίζοντας το Αιγαίο και την Θράκη στους Τούρκους . Εκατ. ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ θα κάψουν τα πάντα σε όλη την Επικράτεια . Η Ιστορία , ο Πολιτισμός και οι Παραδόσεις της χώρας μας θα μας κρατήσουν ΟΡΘΙΟΥΣ ενάντια στα Σκοτεινά σχέδια του Σιωνιστή Κίσινγκερ αφανισμού του Γένους μας . Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ο Φάρος που μια μέρα θα αφυπνίσει χιλιάδες συνειδήσεις ενάντια στην Αλητοκρατεία της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να έχεις πολλούς φίλους λαθρο . Η κοπελιά σου τι λέει ; Τις αρέσουν ; Για πες μας τις εντυπώσεις σου να σε καμαρώσουμε . Με τον ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΑ είσαι και εσύ που γράφεις 1.54 και μας έχεις πρήξει στις μ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε έναν δεν ξέρω αλλά άμα θέλεις τόσο πολύ να ψάξω να βρω να σου γνωρίσω. Όσο για την κοπέλα μου δεν έχει θέμα. Αν έχει η δική σου μπορώ να την βολέψω εγώ κι αυτή . Ο Τσύριζα μάλλον δικό σου κόμμα είναι γιατί τέτοιες μαλακίες μόνο από Συριζαίους τις ακους.

      Διαγραφή
    2. Εσύ δεν "ξεμπαζώνεις" ρε 1:54 & 6:04μμ; Και το πρώτο σου σχόλιο(1:54μμ) δείχνει προσωπικότητα γεμάτη συμπλέγματα,(πετάγεσαι σαν την τσουτσού και κάνεις και υποδείξεις στον εκδότη) και στο δεύτερο σχόλιο(6:04μμ) γίνεσαι και χυδαίος εκτός από συμπλεγματικός!!! Τελικά μήπως να βάλεις εσύ φίλτρο στο δικό σου μυαλό;;;
      Άντε μπράβο, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο...!
      Έχεις και "άποψη" ρε πορδοβούλωμα! Δεν ξέραμε να σου ζητήσουμε και την άδεια για το τι θα γράφουμε και πότε το γράφουμε...

      Διαγραφή
    3. Στη χυδαιότητα απαντάω με χυδαιότητα. Το ποιος ειναι κομπλεξάρας με διαταραγμένη προσωπικότητα φαίνεται απλο τον τρόπο γραφής σου. Και βέβαια έχω άποψη και θα τη λέω κατάμουτρα σε κάτι ζώα σαν κι εσένα. Άντε τώρα να πάρεις το χαπάκι σου και μη κοιμάσαι μπρούνητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σουρθει. Φιλιά στον Οσμάν.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Αντιγράφεις φιλενάδα...δεν κάνει...θα σου φύγει το σκατό...

      Διαγραφή
    8. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ !!!! ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ !! ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΟ ΤΟΜΕ..ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..

      Διαγραφή
  10. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε συμπατριώτη 9:31 μ.μ !! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ !!!
      Οι στρατηγικές τακτικές του στα πεδία των μαχών, διδάσκονται στις στρατιωτικές σχολές σήμερα... οι διπλωματικές του τακτικές ακολουθούνται από τους μεγαλύτερους διπλωμάτες σήμερα... αν απαξιώσουμε την κληρονομιά που μας άφησε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ των μεγίστων, αν απεμπολούμε τον συμβολισμό και το νόημα που μας άφησε παρακαταθήκη ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ, τότε... "καλά κάνουν" οι γυφτοσκοπιανοί και επιχειρούν να μας..."τον κλέψουν"...! Ματαίως βέβαια, διότι δεν μπορούν να παραχαράξουν την ιστορική πραγματικότητα με τις κίβδηλες φαντασιοπληξίες τους!!!
      ΜΕΝΙΠΠΟς

      Διαγραφή
  11. Τις τελευταίες ημέρες, στην ιδιότυπη διελκυστίνδα μεταξύ 'αποστολοπουλαίων' και 'Τιγκαίων', διαφαίνεται προς το παρόν ξεκάθαρα ότι οι 'Τιγκαίοι' επικρατούν με συντριπτική διαφορά !!!
    Σουρωτήρι τους έχουν κάνει τους 'αποστολοπουλαίους'...
    -ένας εκ των παρατηρητών-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΙΓΚΑΙΟΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ. ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ. Α ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ : "ΑΝΔΡΟΝΙΚΕΕΕΕΕΕΕ" ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πάντως υπερτερούν, αυτό έχει σημασία!
      Με τον Ανδρόνικο έχεις φάει γερό κόλλημα, θα παρεξηγηθούμε οι υπόλοιποι, να το ξέρεις και το κρίμα στο λαιμό σου.

      Διαγραφή
  13. Έχω ασχοληθεί και σχολιάσει διάφορα κοινωνικά θέματα, έχω σχολιάσει την ανεπάρκεια της δημ.αρχής, στην αντιμετώπιση προβλημάτων στον δήμο, έχω ασχοληθεί με διάφορα, το μόνο που δεν έχω σχολιάσει, είναι η ενδεχόμενη ανέγερση ενός ανδριάντα του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον δήμο μας...αν και θα συμφωνούσα με μία τέτοια εξέλιξη ολόψυχα!!!(άλλωστε ποιος δημότης δεν θα ήθελε ένα επιβλητικό άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου, να κοσμεί τον δήμο του)
    Συνεπώς δεν καταλαβαίνω σχολιαστή 1 Σεπ 12:36 π.μ, την εμμονή σου να θέλεις να σου απαντήσω...
    Το μόνο που δύναμαι να κάνω για σένα, -επειδή αρχίζω και σε "συμπαθώ"- για την προβολή που μου κάνεις, είναι να μου πεις πότε εορτάζεις για να σου πάρω δώρο μία...σαλιάρα!!!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ? ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΟΤΕ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΥΣΗ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά, ``άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου...΄΄ πρέπει να είσαι μειωμένης αντίληψης, για να μην πω κάτι πιο προσβλητικό...και δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να σου απαντήσω, αλλά επειδή γυμνοσάλιαγκες σαν και εσένα το "παίζουν έξυπνοι"...δλδ "εκτός ύπνου", δεν εννοώ ευφυείς καμμιά σχέση με σένα, και για να βάλουμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, την περίοδο που αναφέρεις, ένας είχε υποκινήσει το θέμα του ανδριάντα και μπράβο του, ο "ΑΡΚΑΔΑΣ"!!
    Ο ηλίθιος όμως μένει ηλίθιος όλη του την ζωή, όταν αρνείται να αντιμετωπίσει την "πραγματικότητα" της καταστάσεως του...!

    Τελικά, θέλεις την σαλιάρα για δώρο, ναι ή όχι;;;
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανδρόνικε του αγίου τριμάλακα γιορτάζει, πάρε του την σαλιάρα να τελειώνουμε με δαύτον γιατί έχουμε φλιπάρει με τον βλάκα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και επειδή δεν μπορείς να κρυφτείς και για να σου πούμε και ένα "μυστικό"...σε έχουμε "χακάρει" ρε βλάκα και ξέρουμε ότι είσαι το ίδιο "πρόσωπο" με τον... ``τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ΄΄ που μας τα είχε κάνει "τσουρέκια" πριν λίγο καιρό. Είσαι το ίδιο "πρόσωπο", ο ψυχάκιας...που πριν από έναν χρόνο έβριζε τον ιδιοκτήτη αυτού του ιστολογίου τον Βραχιολίδη και εξ αιτίας σου είχε "κόψει" τα σχόλια για ένα διάστημα...!Είσαι ο ίδιος ψυχάκιας που πιο πάνω δίνεις...``φιλιά στον Οσμάν΄΄!!!
    Τι έγινε; Σου έδωσαν άδεια από το Δρομοκαϊτειο, ή δραπέτευσες και εμφανίστηκες ξανά;;;
    Τώρα υιοθέτησες τον..."χαρακτήρα" του σφουγκοκωλάριου του δημάρχου, ή ήσουν γλείφτης του από παλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...κοίτα πως την πάτησες ρε βλάκα...! Δεν απάντησες εδώ, από κάτω, αλλά...δέκα σχόλια πιο πάνω, στις 3:10 π.μ.
    ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν θα έρθει η ώρα θα έχουμε περισσότερες από 1.000 υπογραφές υπέρ της ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ του Μεγάλου Έλληνα ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού . Όποιος ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ σταθεί μπροστά μας θα πάρει την απάντηση που του αρμόζει . Όποιος αρνηθεί τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ θα χαθεί μαζί με τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ατα ΤΑΡΤΑΡΑ της Ιστορίας . ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον ΧΟΛΑΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλοι θέλουν το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Δήμο μας εκτός τους κομμουνιστές ΚΟΝΟΜΙΣΤΕΣ . Πιστεύω ότι σύντομα με την πίεση όλων μας θα πραγματοποιηθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει με τον Ανδρόνικο σε θέματα που αφορούν τον Δήμο μας μέσα από έναν διάλογο κόσμιο και με επιχειρήματα . Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Ανδρόνικος έχει ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ και ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και αυτό είναι προς τιμή του .Στο θέμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ έχει πάρει θέση ΥΠΕΡ του ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ και είναι προς ΤΙΜΗ ΤΟΥ . Αντίθετα ορισμένοι κρύΒονται σαν τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ και χλεύαζουν την Ιστορία μας σαν και αυτόν τον ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ του 1.54 και 6.04 που βρίζει σαν ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ χανουμάκι τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό . Σπυριά βγάζει ο πισινός του για τον Μέγα Αλέξανδρο . Μαζέψτε υπογραφές . Μην κάνεις κάνεις πίσω ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ για το Άγαλμα του Αλεξάνδρου . Ο Κεχρής ο Τούτουζας ο Τίγκας ο Νομικός που είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΧΡΗΣ Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΤΟΚΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ; ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Αν όσοι ασχολούνται με ... "αγάλματα" είναι στόκοι, φαντάσου εσύ σε τι και ποια κατηγορία ανήκεις!!!
      Προκαλείς φίλε, προκαλείς... και επειδή είχα διαβάσει και τα σχόλιά σου πριν αφαιρεθούν σουλέω μόνο τούτο: Παίρνε τα χαπάκια σου ανελλιπώς, μπορεί να σου κάνουν τον εγκέφαλο "κουνουπίδι" αλλά σε βάθος χρόνου θα σε βοηθήσουν...! Είναι καλύτερα, από το να έχεις σφηνωμένη μία αγκινάρα στο κεφάλι σου και να πιστεύεις ότι έχεις μυαλό!!!
      -ένας εκ των παρατηρητών-

      Διαγραφή
  23. Καλό μήνα σε όλους τώρα που θα έρθουν και τα ραβασάκια με τον ΕΝΦΙΑ . Η κόκκινη χούντα του Τσίπρα θα σας γδάρει ζωντανούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ . ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΔΗΣΗ . ΓΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιδι ξεγιδι εσυ ψηφισες Τσιπρα για να δεις ελπίδα. Παρε τα αρχιδια μου τωρα. Θα κανεις το σκατο σου παξιμαδι για να μαθεις να μη πιστευεις οτι μαλακια σου τπόσχονται. Ποιος ειναι γιδι εεε ;;; εγω η εσυ που ψηφισες Συριζα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ . ΟΡΕ ΓΙΔΙ γιατί βρίζεις τον Αλέξανδρο ; Γιατί φοβάσαι τα Αγάλματα ΟΡΕ ΧΑΣΑΝΑΚΙ ; Μπας και είσαι κομμουνιστής ΚΟΝΟΜΙΣΤΗΣ ΟΡΕ ΟΡΝΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συριζαίος και αναρχοκομμουνιστής είσαι εσύ ρε φίδι. Οι κομμουνιστές έχουν αγάλματα και τα προσκυνάνε. Οι δημοκράτες δίνουν δουλειά και ψωμί στο λαό όπως έκανε ο μεγάλος Κωσταντίνος Καραμανλής . Να τον χαίρεσαι τον αρχηγό σου βρωμοσυριζαίε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι ρε 12:45 π.μ, οι κομμουνιστές προσκυνούν μόνο τα αγάλματα του σφαγέα σ. στάλιν και του συφιλιάρη σ. λένιν...μόνο αυτά τα αγάλματα έχουν!!! Εδώ μιλάμε για τον ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!
    Είναι το ίδιο ρε γαμώτο...!
    {Road runner}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εν τέλει, θέλεις ή δεν θέλεις έναν επιβλητικό ανδριάντα του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ σε περίοπτη θέση, που θα κοσμεί τον δήμο μας;;;
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1000 υπογραφές για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή