Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ! Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Πλήθος κόσμου από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα, αλλά και πολύς κόσμος από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού παρευρέθη στο Κοιμητήριο Παπάγου για να αποχαιρετίσει τον Ανδρέα Δημητρόπουλο. Τον άνθρωπο, τον εκπαιδευτικό, αλλά και τον άριστο οικογενειάρχη! Συγκλονιστικός ήταν ο επικήδειος που εκφώνησε ο γιος του εκλιπόντος, γεμάτος πόνο, αλλά και πίστη ότι οι διδαχές που έλαβε από τον πατέρα...




 του θα μεταλαμπαδευθούν στα παιδιά του. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ευχόμενη ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και παρηγοριά! 
Αξίζει να δημοσιεύσουμε τον επικήδειο που εκφώνησε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος:
Αγαπητά μέλη της οικογένειας του Ανδρέα Δημητρόπουλου
Αγαπητοί μαθητές
Κυρίες και κύριοι

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις δύσκολα εκφράζονται αυτές τις στιγμές.
Και τα λόγια μοιάζουν φτωχά και ανήμπορα να περιγράψουν το ανάστημα και τις διαστάσεις της προσωπικότητας και της προσφοράς του Ανδρέα Δημητρόπουλου.
Του ανθρώπου που υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια, το χώρο της παιδείας.
Ενός ανθρώπου που δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας, αλλά κυρίως άφησε νωρίς  την οικογένειά του και τους μαθητές του.
Είχα την τύχη να τον γνωρίσω από μικρό παιδί, λόγω του ότι ήμουνα συμμαθητής με τον γιο του τον Θύμιο.
Για όσο διάστημα τον συναναστράφηκα και συνεργάστηκα μαζί του, έχω να ομολογήσω ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό μου, αλλά και όσων άλλων τον γνώριζαν.
Είχε καταφέρει όμως πάνω απ’ όλα να κερδίσει την αγάπη των μαθητών και των συναδέλφων του, μέσα από τη βαθιά αφοσίωση στην αποστολή του και την όρεξή του για δουλειά.
Εμπνευσμένος και χαρισματικός δάσκαλος, που ενέπνεε την αγάπη για τη μόρφωση, την πνευματική καλλιέργεια, τους ανοικτούς ορίζοντες και την κοινωνική προσφορά.
Έφυγε από κοντά μας, έχοντας όμως αφήσει πίσω του σπουδαίο έργο και αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη για όλους μας.
Κυρίως, όμως, αφήνει παρακαταθήκη για όλους του μαθητές που φοίτησαν στο Γυμνάσιο του Χολαργού, για όσο διάστημα ήταν εκεί, αλλά και σε όλα τα άλλα σχολεία στα οποία δίδαξε.
Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα ξεχάσει τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και κυρίως οι μαθητές του.
Γιατί αυτός ο ευγενής και αφοσιωμένος στο καθήκον δάσκαλος  χάραξε στη μαθητική καρδιά αξίες και ενέπνευσε τα παιδιά να ονειρευτούν με αισιοδοξία το μέλλον.
Σήμερα είμαστε όλοι εδώ για να του ευχηθούμε καλό ταξίδι.
Το μεγάλο αυτό ταξίδι της ζωής του, να είναι ήρεμο και γαλήνιο.
Είμαστε όλοι εδώ, για να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στους αγαπημένους του συγγενείς.
Για να του υποσχεθούμε ότι η μνήμη του θα μείνει πάντοτε ζωντανή σε όλους εμάς.
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.
Αιωνία του η μνήμη.




22 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ. ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εδώ εκμετάλλευση ρε εξαπτέρυγο...από το πολύ γλύψιμο δεν σου έχει μείνει σάλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο γλύφτης πεθαίνεις.Θα πάθει αφυδάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...δεν δάκρυζαν οι πέτρες από τον λόγο του "δικού σου", από τα σάλια σου ήταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ; ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΕΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΡΕ ΣΚΩΛΗΚΑ ; ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ; ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ . ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχόλιό σου είχε να κάνει με το γλύψιμο, για μια ακόμα φορά στον ... "ηγέτη σου"!! Ευκαιρία βρήκες και το εκμεταλλεύτηκες, εσύ δεν σέβεσαι τίποτα, έχεις καταντήσει εμετικός!!!
    Κάνε λίγο κράτει, θα πάθει τίποτα η γλώσσα σου...
    Ρε αφυδατωμένη κάμπια, το σχόλιο σου ξεκινά με..."ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ..." αυτό και αν δεν είναι χυδαία εκμετάλλευση!!! Μην ξαναμιλήσεις γιατί λες...βλακείες και εγώ σέβομαι τους νεκρούς, εσένα δεν σέβομαι που βρήκες ευκαιρία να ξαναγλύψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΤΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΝΕΚΡΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ . ΘΑ ΣΕ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΒΡΙΣΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος πρέπει να το βουλώσει φαίνεται από το πρώτο σχόλιο,(24αυγ. 11:30μμ) το περιεχόμενό του, το "ύφος" της φρασεολογίας και το ότι είναι περιττό εντελώς για αυτή την ανάρτηση...!
      Λυπάμαι, αλλά κάποιοι δεν διστάζουν να προβάλλουν την "γνώμη τους" και να κάνουν σπέκουλα οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο!
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
  8. Εσύ, αντί για συλλυπητήρια, να δίνεις..."συγχαρητήρια σε εξόδιους ακολουθίες" στον..."εργοδότη σου"!!!
    Είσαι τόσο ηλίθιος, που δεν αντιλαμβάνεσαι με το πρώτο σχόλιό σου, τι έκανες. Άκαιρο εντελώς!!!
    Με εσένα τα έχουν βάλει οι σχολιαστές, (και καλά πράττουν) που επιχείρησες για μία ακόμη φορά, να "εκθειάσεις" γλείφοντας τον δήμαρχο σε λάθος ανάρτηση, ο οποίος δήμαρχος, ανέγνωσε όντως έναν πολύ καλό επικήδειο!! (και τον οποίο "ακύρωσες" με την ηλίθια ενέργειά σου) Δεν δικαιολογείσαι για την ανοησία που έγραψες περί 'ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΊΩΝ'!!! Όπως και να το κάνουμε δηλαδή, δεν στέκει καλά!!
    Προσωπικά, δεν θα σε ήθελα για..."σύμμαχο", γιατί πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος που δεν αντιλαμβάνεσαι την "ζημιά" που κάνεις στον..."εργοδότη σου"!!!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ανδρόνικε, είναι σαν να πηγαίνεις σε γαμήλια τελετή και την ώρα που εύχεσαι στους νεόνυμφους, {επειδή ο γαμπρός ή η νύφη έχει χάσει τον παππού τρείς μήνες πρίν} αντί για συγχαρητήρια και ευχές για καλή ζωή, να τους εύχεσαι...''συλλυπητήρια για τον θάνατο του παππού...''
      Τόσο βλάκας ο "τύπος" πιο βλάκας πεθαίνεις.
      Μην ασχοληθείτε άλλο με τον..."φουκαρά", είναι λιώμα!!!
      {Road runner}

      Διαγραφή
    2. ...όχι μόνο πιο βλάκας πεθαίνεις, αλλά και, πιο σαλιάρης πεθαίνεις...!
      Να μου το θυμηθείτε παιδιά, από αφυδάτωση θα πάει αυτός.
      Και δεν του κολλάει και βαρέα ο..."εργοδότης του"

      Διαγραφή
  9. καλα ο τυπος που γραφει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι ψωνιο, σκετη επιθεωρηση!αν καταλαβα καλα είναι φιλος του αποστολοπουλου;
    χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ROAD RUNNER ΕΝΑΣ ΜΠΦΤΔΣΓΞΚΤΘ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΛΗΤΗΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΤΗΡΑΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΟΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΟΙ ΔΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΕΝΑΣ ΝΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΕΜΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη ρε φουκαρά 11:55μμ, αλλά λούστρο αποκαλούν εσένα, όπως επίσης και στούρνο, σκράπα, ψώνιο, γατάκι, ευνούχο, κάμπια, Αλβανό,φυσικά φουκαρά, αφυδατωμένο(από την πολλή παραγωγή σάλιου προφανώς) παπαρολόγο, λαγό&λαγουδάκι(από το τρέξιμο που κάνεις για τον "εργοδότη σου") και το κορυφαίο...εξαπτέρυγο!!!
      Δεν είπαμε να Μην Αντιγράφεις βρέ...
      Ένα κατεβατό υποκοριστικά δεν σου φτάνουν, είπαμε ό,τι είσαι διανοητικά καθυστερημένος...αλλά τόσο πολύ βρε παιδί μου...!
      Να ζητήσεις αύξηση και Βαρέα από το αφεντικό σου...οι σφουγκοκωλάριοι πληρώνονται καλά στις μέρες μας...μη σε πιάνουν κορόϊδο!!!
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
    2. ....δεν υπάρχει ο τύπος, δεν υπάρχει!!!
      χα χα χα χα χα
      Καλύτερα να πάει για ύπνο, γιατί όταν είναι "ξύπνιος"...μπερδεύεται!! (και νομίζει ό,τι κοιμάται με τα τσαρούχια του...!)Μιλάμε για μεγάλο βραχυκύκλωμα, πολύ το σκοτάδι στο μυαλό(;;)!!
      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  11. Φίλε "μορφωμένε" 11:55μ.μ, μάλλον είσαι παρα μορφωμένος, γιατί σε άλλο σχόλιό σου πιο πάνω λες ... ``ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ΄΄ αντί του "πολλές ψήφους" αλλά φαίνεται ότι εσύ τα ξέρεις καλύτερα τα γράμματα, γι΄αυτό έχεις πει και άλλα τέτοια... "διανοούμενα"(αλλά δεν θα σου τα επισημάνω, βρες τα μόνος σου αν... )Καλά κάνεις και τους βρίζεις για την αμορφωσιά τους...! Σε καταλαβαίνω, σου ενοχλεί την..."αισθητική σου"!!!
    Εσύ, ας πούμε, ζητάς ένα κιλό ξηρούς "καρποί", αντί του ...ξηρούς καρπούς. Πολύ καλά έκανες και τους έβαλες στην "θέση τους", τους αγράμματους, όπως πολύ καλά κάνεις και τους αποκαλείς έτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ; ΜΜΜΜ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...έχεις πέσει σε αγέλη ρε κόπανε, δεν το κατάλαβες ακόμα, δεν είμαστε μόνο τρείς αλλά πολλαπλάσιοι, εσύ "νανουρίσου" τώρα και ¨"αύριο" θα σου εξηγήσουμε το όνειρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...είναι εύκολο να μας "εντοπίσεις" στο δημοτικό καφέ, εκτός από τα "μπυρόνια" στο ένα χέρι, έχουμε τα κινητά στο άλλο...και γελάμε μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΓΕΛΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΟΜΙΚΟ. Ο ΤΙΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ . ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ; ΜΟΥΓΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΤΣΙ ; ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο δήμαρχός Σου", ΄μην κάνεις λάθη, όπως "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ..."

      Διαγραφή
  16. Είπα να μην ασχοληθώ μαζί σου, μιας και είμαι σε διακοπές, αλλά...αλλά!
    Έλεος πια, τόσο γλείφτης(!!) τόσο σάλιο, κοίτα μην στραβοκαταπιείς και πνιγείς κάποιο βράδυ στον ύπνο σου...
    Κατά τα άλλα καλά;; Ο "εργοδότης" καλά;; Ρίξε και ένα σφουγγάρισμα στην Περικλέους 55, μη και γλιστρήσει κανείς από το γλοιώδες σάλιο σου!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή