Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ HOT SPOT ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Μιλάμε για απίστευτη βαρβαρότητα και μάλιστα από λεγόμενα ελληνικά κόμματα! Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έρχεται η κατεπείγουσα διάταξη για την επίσπευση των έργων και την ολοκλήρωση του τεμένους...

στο Βοτανικό, δεν είναι άλλος από την επιθυμία των κομμάτων να διώξουν τους Έλληνες αστέγους οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό έχουν δημιουργήσει το πρώτο hot spot Ελλήνων στην περιοχή!  Αυτή τη στιγμή στην περιοχή βρίσκονται περίπου 200-250 άστεγοι οι οποίοι τυγχάνουν της βοήθειας τοπικών Συλλόγων (όπως του Συλλόγου "Αθηνά") και άλλων Ελλήνων. Την ώρα που η χώρα έχει γεμίσει δεκάδες hot spots για ισλαμιστές και προμηνύεται η δημιουργία και άλλων δεκάδων, οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, οι εκπρόσωποι του λαού, ψηφίζουν κατεπείγουσα διάταξη για τη δημιουργία τεμένους και το ξήλωμα των Ελλήνων αστέγων από το σημείο!!! Είναι πρωτοφανής η αγριότητα με την οποία η λεγόμενη εθνική αντιπροσωπεία αντιμετωπίζει τους Έλληνες άστεγους! Τους πετάει έξω για να φτιάξει τέμενος για τους ισλαμιστές!!!

6 σχόλια:

  1. ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ !!!
    ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ !!!
    ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσσα και φωτιά στο Τσιπροσκυλαίικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που σε λίγο καιρό θα το βρούμε μπροστά μας όλοι οι Έλληνες . Οι ισλαμιστές θα κάψουν την χώρα μια μέρα . Η αδιαφορία και η σγνοια δεν έχουν όρια σε αυτή την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάχιστα τα σχόλια γιατί οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι κότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυπνάτε ρε κομματόσκυλα ξυπνάτε . Θα σας φάνε οι ορδές του Ισλάμ . Ξυπνάτε ραγιάδες μόνο με μαλακίες ασχολείστε πρόβατα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή