Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΦΥΤΡΑ! ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ SELFIE ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Δείτε φωτογραφίες και ευτυχισμένα πρόσωπα όσοι φωτογραφίζονται δίπλα στον Τσίπρα! Νέοι, μεγάλοι και πιο ηλικιωμένοι! 
Από όλους αυτούς, ανεξαιρέτως, ο Τσίπρας έχει στερήσει το μέλλον....

κόβοντας μισθούς, συντάξεις, αρπάζοντας παρανόμως τις περιουσίες τις δικές τους ή των γονιών τους και στέλνοντας τους νέους ανθρώπους στην ξενιτιά! Τους τσακίζει στους φόρους, στα συνεχή χαράτσια, έχοντας κάνει την Ελλάδα υπόδουλη χώρα η οποία δεν αποφασίζει για το μέλλον της, αλλά εκτελεί εντολές των Μέρκελ-Σόιμπλε! 
Αυτό το πολιτικό κάθαρμα που έκανε ακριβώς τα αντίθετα από όσα δεσμεύτηκε, αυτός που το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το μετέτρεψε σε ΝΑΙ και έφερε το 3ο Μνημόνιο, το συμπληρωματικό Μνημόνιο και τον "κόφτη", που θα πετσοκόβει εσαεί μισθούς και συντάξεις, αντί να τον στείλουν στο διάολο βγάζουν ευτυχισμένοι φωτογραφίες μαζί του. Είτε στη Βουλή είτε σε χωριό της Άρτας! 
Είναι λοιπόν ή δεν είναι ραγιάς από φύτρα ο Έλληνας; Έχει ή δεν έχει πολλές πιθανότητες να ξαναεκλεγεί πρωθυπουργός ο Τσίπρας; 
Για να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά το ρητό "σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω"!!! 

3 σχόλια: