Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ"! 118 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΕΛΕΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!

Ανάπτυξη Τσίπρα-Καμμένου σημαίνει λουκέτο σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να επικρατήσουν μόνον γερμανικές, ολλανδικές και...

των άλλων τοκογλύφων! Η κρίση που προκάλεσαν τα funds και οι ντόπιοι προδότες δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο. Κλείνει και το ιστορικό βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης" μετά από 118 χρόνια!  Στις 30 Σεπτεμβρίου θα κλείσει το τελευταίο βιβλιοπωλείο του ιστορικού οίκου «Ελευθερουδάκης» στην Αθήνα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το iefimerida.gr, η εταιρεία αναμένεται να επανεμφανιστεί με νέα επιχειρηματικά σχέδια, μόνον εφόσον αλλάξει το επενδυτικό κλίμα, ενώ σημειώνεται ότι ο ιστότοπος του Ελευθερουδάκη, books.gr, συνεχίζει να λειτουργεί.
«Ένα τέλος και ταυτόχρονα μια νέα αρχή» έγραψε η Σοφίκα Ελευθερουδάκη στο facebook, εκπροσωπώντας την οικογένεια Ελευθερουδάκη.
Να σημειωθεί ότι από σήμερα, 15/9 μέχρι τις 26 του μηνός θα λειτουργεί μπαζάρ βιβλίου στο χώρο.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Έπειτα από λειτουργία πάνω από 100 χρόνια στο χώρο του βιβλίου και 21 χρόνια στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, κλείνουμε το βιβλιοπωλείο μας και σκεφτόμαστε "έξω από το κουτί", συμμετέχουμε στον διεθνή προβληματισμό με θέμα το βιβλίο και προετοιμαζόμαστε για το επόμενό μας "βιβλιοπωλείο", αλλά αρνούμαστε να το κάνουμε, όσο δεν υπάρχει θετικό και σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα μας».
Διαβάστε όσα γράφει σε σχετική ανακοίνωση η Σοφίκα Ελευθερουδάκη


3 σχόλια:

  1. O ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν άντεξε και ακολούθησε τα Ελληνικά Γράμματα, τον Παπασωτηρίου και άλλους...
    www.papasotiriou.gr
    http://www.ellinikagrammata.gr/
    Ας έρθουν οι Γερμανοί να ανοίξουν δικά τους Βιλιοπωλεία!
    "Ο Αγών" νέα έκδοση έγινε ανάρπαστος...
    http://www.crashonline.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή