Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΑΘΗΤΕΣ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: 17ΧΡΟΝΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ 16ΧΡΟΝΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ!!!

φωτό αρχείου
Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός των λαθρομεταναστών. Πολλά από τα "προσφυγόπουλα" από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και άλλα...

μέρη του πλανήτη που έχουν τη βαρβαρότητα και την απολιτισιά μέσα τους, θέλει να βάλει ο Φίλης στα ελληνικά σχολεία μαζί με τους Έλληνες μαθητές. 
Σήμερα στη Λέσβο είχαμε τη φρίκη μέσα στο hot spot στη Μόρια, με τέσσερις 17χρονους Πακιστανούς να βιάζουν ομαδικά έναν 16χρονο ομοεθνή τους! 
Σε βάρος των  δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου.

Αυτά ο Φίλης τα γράφει στα παλαιά του υποδήματα και μάλιστα βάζει τη στάμπα του ρατσιστή στις τοπικές κοινωνίες που αρνούνται να δεχτούν "προσφυγόπουλα" μέσα στα σχολεία τους! 
Ντροπή σου Φίλη!

1 σχόλιο:

  1. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή