Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! 89 ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ! Η...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ...ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!

Την απόλυτη καταστροφή φέρνει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη λαθρομετανάστευση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα κέντρα φιλοξενίας να γίνονται εστία λοιμωδών/μολυσματικών ασθενειών οι...

οποίες αυξάνονται με αλματώδη ταχύτητα. Ήδη αυτή την ώρα στο "Εκρηκτικό Δελτίο" του Αντώνη Μυλωνάκη αναφέρεται ότι 89 περιστατικά ελονοσίας έχουν σημειωθεί σε όλη την Ελλάδα, περιστατικά που προέρχονται από τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων-λαθρομεταναστών! Η...ανάπτυξη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αυτή! Αυτή που θα στείλει αρχύτερα τον πληθυσμό στον...άλλο κόσμο!

Σχετικό με το θέμα είναι και το ρεπορτάζ από το iatronet.gr:

Οι ειδικοί κατέγραψαν και 27 περιστατικά ανεμοβλογιάς, η μεγάλη πλειονότητα των οποίων ήταν παιδιά (25 ασθενείς με ηλικία μικρότερη των 15 ετών).

Ένα νέο κρούσμα ελονοσίας και εννέα κρούσματα ηπατίτιδας Α, καταγράφηκαν από τους επιδημιολόγους σε 47 κέντρα φιλοξενίας προσφύγων την εβδομάδα από 5 έως και 11 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), τη συγκεκριμένη εβδομάδα η παρατηρούμενη νοσηρότητα κυμάνθηκε στα αναμενόμενα πλαίσια.
Δηλώθηκε ένα εισαγόμενο περιστατικό ελονοσίας (με θετικό ταχύ τεστ) από ένα κέντρο φιλοξενίας, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω αντιμετώπιση.
Μέσω του συστήματος υποχρεωτικής δήλωσης νοσημάτων, δηλώθηκαν συνολικά εννέα περιστατικά ηπατίτιδας Α σε πρόσφυγες, οι οποίοι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας. Για τα περιστατικά αυτά ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα προάσπισης της Δημόσιας Υγείας.
Δηλώθηκαν, επίσης, 27 περιστατικά ανεμευλογιάς από το σύνολο των κέντρων φιλοξενίας της χώρας, η μεγάλη πλειονότητα των οποίων ήταν παιδιά (25 ασθενείς με ηλικία μικρότερη των 15 ετών).
Σημειώνεται ότι η ανευμευλογιά είναι κατά κανόνα ήπια νόσος στην παιδική ηλικία, ενώ σε πληθυσμούς στους οποίους δεν εφαρμόζεται εμβολιασμός των παιδιών (όπως στις χώρες προέλευσης όσων διαμένουν στα κέντρα φιλοξενίας) εκδηλώνεται ως “παιδική ασθένεια” με επιδημίες σε τακτά διαστήματα.

Σύνδρομα

Την εν λόγω εβδομάδα, δεν δηλώθηκε κανένα περιστατικό από τα εξής σύνδρομα και καταστάσεις:
Υποψία διφθερίτιδας, αναπνευστικής ή δερματικής, ίκτερος με οξεία έναρξη, εκδηλώσεις παράλυσης με οξεία έναρξη, μηνιγγίτιδα ή/και εγκεφαλίτιδα, αιμορραγικές εκδηλώσεις με πυρετό, σήψη ή σοκ (σηπτικό, άγνωστης αιτιολογίας) και θάνατος άγνωστης αιτιολογίας.
Τα παραπάνω στοιχεία κατέγραψε και απέστειλε στο ΚΕΕΛΠΝΟ ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι παρέχουν φροντίδα υγείας στους χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.
Δημ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου