Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε η Χίλαρι Κλίντον κατά την τελετή για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου...
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ «φαινόταν έτοιμη να λιποθυμήσει», και μάλιστα πολλά Μέσα έκαναν λόγο για «ιατρικό επεισόδιο».

Η κυρία Κλίντον βρισκόταν στην τελετή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2001, και μάλιστα στεκόταν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ. Ξαφνικά, όμως, έκανε στροφή 180 μοιρών και αποχώρησε εσπευσμένα από την εκδήλωση. Οπως αναφέρουν μαρτυρίες, απομακρύνθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συνοδεία των φρουρών της και σχεδόν λιποθύμησε την ώρα που προσπαθούσε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.

Ενας δημοσιογράφος, δε, ο Rick Levanthal του Fox News, είπε ότι ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του εξήγησε πως τα γόνατα της Κλίντον λύγισαν όταν πήγε να κατέβει από το πεζοδρόμιο, ενώ της έφυγε και ένα παπούτσι τη στιγμή που έμπαινε στο όχημα.

Βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο αποτυπώνει τη στιγμή της κατάρρευσης της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, στη Νέα Υόρκη, και έκτοτε νιώθει πολύ καλύτερα, όπως ανέφεραν τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και MSNBC, επικαλούμενα ανακοίνωση της ομάδας που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της κυρίας Κλίντον.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντίπαλος της κ. Κλίντον για την Προεδρία, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλτν Τραμπ, έχει επανειλημμένως αναρωτηθεί κατά πόσο η υγεία της τής επιτρέπει να υπηρετήσει τις ΗΠΑ ως πρόεδρος.


το διαβάσαμε στο thessbomb.blogspot.gr (τίτλος: τροποποιημένος)

1 σχόλιο: