Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! Ο ΦΙΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ...ΣΟΥΠΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.  Σεραφείμ μιλώντας  στο poimin.gr ανέφερε  ότι «αυτό που πρέπει να μάθει ο λαός μας επειγόντως είναι αυτό που δυστυχώς αποκρύπτεται μεθοδικά, ότι το νέο...

πρόγραμμα σπουδών στα θρησκευτικά για τους ορθοδόξους μόνο μαθητές και μαθήτριες είναι πιστή αντιγραφή του θρησκειολογικού προγράμματος σπουδών για νέους της νεοβουδιστικής παγκόσμιας οργάνωσης Arigatou η οποία χρηματοδοτείται αφειδώς από τον γνωστό Αμερικάνο oλιγάρχη Ντειβιντ Ροκφέλερ  τα συμπεράσματα λοιπόν στους αγαπητούς τηλεθεατές. Το ερώτημα που τίθεται είναι ο κύριος υπουργός μιλάει για ανεξιθρησκία, ανεξίθρησκο σχολείο και την ίδια στιγμή ο ίδιος ψηφίζει νόμο που επιτρέπει και αναγνωρίζει το δικαίωμα στους μουσουλμάνους, Εβραίους και ρωμαιοκαθολικούς να επιλέγουν και το περιεχόμενο του μαθήματος και τους δασκάλους που θα τους διδάσκουν στους ορθοδόξους όμως θέλει ο ίδιος να αναστοχαστεί και να κάνει μια θρησκειολογική σούπα, γιατί το ερώτημα είναι οξύ για τον πρωθυπουργό και τον συγκυβερνώντα τον κύριο Καμένο».
http://poimin.gr, τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου