Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ! Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ...



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Νέο ισχυρό χτύπημα της κακοκαιρίας από τα μεσάνυχτα!
Μια μικρή ανάσα μέχρι τα μεσάνυχτα θα πάρουν οι περιοχές της χώρας που....


 υπέφεραν από το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας.
Απ’ τα ξημερώματα και πάλι από τα δυτικά έρχεται και νέο έντονο κύμα που θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της Ελλάδας.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντώνης Λάλος, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, λέει ότι θα υπάρξει εκ νέου επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες από τα χαράματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τον κ. Λάλο «Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, όπου επλήγησαν κυρίως οι περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε ένας μέρος της Θεσσαλίας θα συνεχιστούν τα φαινόμενα όλη μέρα με μικρή ύφεση το βράδυ».
Αναλυτικά, «αυτές τις ώρες έχουν μετατοπιστεί οι καταιγίδες στην περιοχή της Λακωνίας, και του Αργολικού Κόλπου. Υπάρχει ύφεση στις δυτικές περιοχές ακόμη και στην Καλαμάτα που είχε σοβαρά προβλήματα.
Η ύφεση θα διαρκέσει έως το βράδυ απόψε και θα ξαναρχίσει χαράματα να επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα» εξηγεί ο κ. Λάλος και συμπληρώνει: « Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σχεδόν όλη μέρα αύριο σε μια ζώνη από το Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια Πελοπόνησο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στην Αττική αύριο θα σημειωθούν κάποιες βροχές και καταιγίδες αλλά φαίνεται ότι η περιοχή δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα».
paradrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου