Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ Ή ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ;"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!







Με αφορμή την επιστολή Τίγκα και υπό τον γενικό τίτλο: "Απίστευτες σπατάλες στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού: 272.000 € για τη συντήρηση του Αμφιθεάτρου Μίκης Θοδωράκης", ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος απαντά με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Δείτε...

Χολαργός, 7 Σεπτεμβρίου 2016
Η αλήθεια για τη συντήρηση του Αμφιθεάτρου και λοιπών χώρων του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού

Ειλικρινά κύριε Τίγκα δεν μπορώ να καταλάβω αν τα όσα αναφέρετε στο δελτίο τύπου Νο 46/5-9-2016 τα γράφετε από άγνοια ή με δόλο προσπαθώντας για μια ακόμα φορά να παραπληροφορήσετε την κοινή γνώμη.

Ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής θα έπρεπε να έχετε μελετήσει την με αριθ. 114/21-6-2016 απόφαση, στην οποία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο προϋπολογισμός του έργου «Εργασίες επισκευών και αναβάθμισης Αμφιθεάτρου και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημαρχείου και λοιπών εργασιών», ήταν 170.000 ευρώ με ΦΠΑ και μετά από διαγωνισμό, εξασφαλίστηκε έκπτωση 63,53% και το συνολικό ποσό της σύμβασης είναι 72.105,60 ευρώ με ΦΠΑ.

Επίσης θα έπρεπε να έχετε διαβάσει και τη μελέτη 32/2016 η οποία έχει αναρτηθεί

στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, πριν προβείτε σε ανακοίνωση ότι συνεχίζουμε ακάθεκτοι το καταστροφικό μας έργο.





Μόνο 'τυφλός' για να χρησιμοποιήσω την έκφρασή σας, δεν θα μπορούσε να διαβάσει ότι οι εργασίες αφορούν πολλούς χώρους. Σας παραθέτω το απόσπασμα που το αναφέρει, σε περίπτωση που δεν βρήκατε το χρόνο να το διαβάσετε
Η αμφιθεατρική αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» καθώς και οι υποστηρικτικοί χώροι αυτής, όπως οι τουαλέτες, τα καμαρίνια, οι αποθήκες και οι χώροι κίνησης, χρειάζονται εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης. Επιπλέον θα γίνουν εργασίες συντήρησης και των υπολοίπων χώρων του Δημαρχείου όπως υγρομόνωση στον αρμό μεταξύ αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτολογίου, αντικατάσταση φωτιστικών αίθουσας ΔΣ κλπ. (τεχνική περιγραφή).

Γιατί λοιπόν σκοπίμως αναφέρεστε μόνο στο Αμφιθέατρο 'Μ. Θεοδωράκης' και δεν μιλάτε για εργασίες σε όλο το Δημαρχείο όπως: Κατασκευή ψευδοροφών, τοποθέτηση γυψοσανίδων, κατασκευή υαλοπετάσματος γκισέ, δημιουργία θυρών πυρασφάλειας, επενδύσεις με πλακίδια, λειότριψη και στίλβωση δαπέδων και πάγκων, επιστρώσεις δαπέδων με πλακίδια, ελαιοχρωματισμοί σε διάφορους χώρους, και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να τα δείτε με λεπτομέρειες στη μελέτη.
Και πού ακριβώς βρήκατε ότι επισκευάζουμε την αίθουσα 'Μ. Μερκούρη' να το δούμε και εμείς; Όσον αφορά στο αν έπρεπε ή όχι να αλλαχτούν τα καθίσματα του Αμφιθεάτρου, απλά να σας θυμίσω ότι έχουν περάσει τουλάχιστον 17 χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε και οι φθορές είναι εμφανείς σε όλους μας.
Για ποιο καταστροφικό έργο μιλάτε λοιπόν κύριε Τίγκα, όταν η Δημοτική Αρχή έχει να επιδείξει μέσα σε μόλις δύο χρόνια πλούσιο έργο, όταν προβαίνουμε σε αναγκαίες προμήθειες, όταν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου μας είναι ελάχιστες και συνεχίζουμε να έχουμε απόθεμα άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ;

Είναι πραγματικά λυπηρό όμως να δείχνετε στον κόσμο ότι δεν ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στο Δήμο μας, στέλνοντας δελτία τύπου αναληθή ή ανακριβή, απλά και μόνο για να δηλώσετε παρουσία ή απλά και μόνο για να παραπληροφορείτε την κοινή γνώμη.
Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού 
Ηλίας Αποστολόπουλος

3 σχόλια:

  1. Σωστή η απόφαση του Δημάρχου να επισκευάσει το Μίκης Θεοδωράκης που είναι σε αθλία κατάσταση . Αυτό θα έκανε και ο κάθε Δήμαρχος που θα σεβόταν τους Δημότες του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΓΚΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ. Η ΔΗΜΙΣΙΕΥΣΗ ΨΕΥΔΩΝ Η ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ 60 Η 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την Αρκαδίου τι θα γίνει δεν πρέπει να γίνει ανάπλαση ; Είναι ένας δρόμος επικίνδυνος για τους κατοίκους και πρέπει άμεσα να μπει στα σχέδια του Δημάρχου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή