Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ! ΑΔΙΚΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ....

Ξέρω είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ με τις άδειες εθνικής ύπνωσης, όμως το άρθρο που διάβασα στο brexit με άφησε άφωνο… Θα σας το παραθέσω χωρίς περαιτέρω σχολιασμό:
Με βάση το κοινοτικό δίκαιο κάθε...


 κανάλι μπορεί να επιλέξει πάροχο από όποια χώρα της ΕΕ θέλει.
Αυτό σημαίνει οτι αν καποιος δεν θέλει ή δεν του επιτρέπει η digea να εκπέμπει σήμα μέσω αυτής, μπορει να το κάνει και απο πάροχο άλλης ευρωπαϊκής χώρας.
Ήδη εχει συσταθεί νέος πάροχος με έδρα τη Βουλγαρία που θα απευθύνεται κυρίως σε Ελληνικά καναλια και θα μπορει να λειτουργήσει αξιόπιστα σε λιγότερο απο 45 μέρες. ( Τα καναλια εχουν χρονικό περιθώριο 90 μέρες να διακόψουν το σήμα τους αν δεν πάρουν αδεια, όποτε καταλαβαίνετε τι εχει να γίνει ).
e-koutsobola.gr

2 σχόλια:

  1. Τελικά, μήπως πρέπει όλοι να πάμε στη Βουλγαρία;
    Η Βουλγαρία έχει επιχειρήσεις, η Βουλγαρία δεν έχει φόρους, η Βουλγαρία έχει παρόχους τηλεοπτικού σήματος, η Βουλγαρία έχει..., η Βουλγαρία έχει..., μια χαρά μου φαίνεται η Βουλγαρία!
    Θα έχουμε και λιγότερα έξοδα!

    Και ο σύντροφος Αλέξης, μια χαρά το πάει. Ή θα κάνει την Ελλάδα Βουλγαρία, ή θα φύγουν όλοι για τη Βουλγαρία.

    Και όσοι έρμοι μείνουν εδώ, θα λιμοκτονούν όπως και στην σύντροφη μακρινή (αλλά και τόσο κοντινή -ο νοών νοείτω) χώρα της Βόρειας Κορέας.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, κοίτα τώρα, διαβάζω σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα ότι ο σύντροφος Αλέξης σε εγκαίνια που έκανε είπε μεταξύ άλλων και τα κάτωθι : "Τα 246 εκατ. ευρώ από τις τηλεοπτικές άδειες είναι ένα σημαντικό ποσό για την εποχή της κρίσης που δεν είχαμε προϋπολογίσει. Δεσμεύομαι σήμερα ότι τα χρήματα αυτά, ως το τελευταίο ευρώ θα κατευθυνθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων".

    Ερώτηση
    Έκτακτες δράσεις; Δηλαδή; Τι θα κάνει; Θα πάει στα νοσοκομεία και θα δώσει για ένα μήνα γάζες και ουροσυλλέκτες; Διότι, όπως όλοι ξέρουμε, στα νοσοκομεία πας και με την οικοσκευή σου. Χωρίς οικοσκευή το έχασες το τραίνο!
    Θα πάει στο Ίδρυμα Ανιάτων και θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ;
    Θα πάει έξω από μια τράπεζα και θα μοιράσει τις επικουρικές που ο ίδιος έκοψε;
    Θα πάει σε ένα νηπιαγωγείο και θα δώσει χρήμα στις μανάδες των παιδιών (κυρίως ελληνόπουλων) τα οποία δεν "πρόκαμαν" να γραφτούν επειδή γράφτηκαν άλλες "ευπαθείς" ομάδες λίγο σκουρόχρωμες;
    Θα πάει στη μάνα μου που παίρνει 420 ευρώ σύνταξη να της πληρώσει τα φάρμακα;
    Θα πάει στον γείτονα που είναι άνεργος να του δώσει κουπόνια σούπερ μάρκετ για ένα εξάμηνο;
    Ποιές θα είναι αυτές οι "έκτακτες" δράσεις;
    Και με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν οι "ευπαθείς" ομάδες;
    Μήπως με τα κριτήρια του χρώματος;
    Λέω τώρα εγώ...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή