Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ...ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ(;)!!! Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ, ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

διαβάστε και φρίξτε τι γράφει στο f/book για τον Δήμαρχο Καμίνη
ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ προς ΔΕΗ-ΚΗΕ 1.3τρίς ευρώ η πραγματική αξία της !!!
Ο Δήμαρχος Καμίνης ενεργεί σαν κοινός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! Ενώ η πολεοδομία τού έχει δώσει εντολή να σταματήσει το έργο που κάνει στο Δήμο Αιγάλεω γιατί είναι αυθαίρετο, αυτός δε σταματά!!! Συνεχίζει ακάθεκτος την αυθαιρεσία του! Γιατί; Γιατί απλούστατα μέχρι το τέλος...

του μήνα θα πρέπει το αυθαίρετο Σ.Μ.Α (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων), να είναι έτοιμο γιατί αλλιώς θα χάσει την επιδότηση από το ΕΣΠΑ!!!

Το χαρτί της αυθαιρεσίας έχει επιδοθεί στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω, αλλά και στους εργαζόμενους στο αυθαίρετο έργο, από τις 11.00 το πρωί και ακόμα να πάει περιπολικό να συλλάβει τους εργαζόμενους!!! Υπεύθυνος για το έργο είναι ο διευθυντής καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας η νομική σύμβουλος που χθές απειλούσε με μηνύσεις τους εργαζόμενους της ΔΕΗ! 

Τυχαίο που δεν πήγε το περιπολικό της αστυνομίας; Όλοι στη…λαμογιά μπλεγμένοι; Για πόσο καιρό θα πρέπει οι ρεμούλες των Δημάρχων να καλύπτονται από την Αστυνομία; ΑΙΣΧΟΣ!!! Το Σ.Μ.Α γίνεται σε απόσταση αναπνοής από τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ στην οδό Σαλαμινίας 20 στο Αιγάλεω. Και ξέρετε γιατί δεν έχει πάει η αστυνομία του Αιγάλεω; Γιατί και ο Δήμος Αιγάλεω θα πηγαίνει τα σκουπίδια του στο Σ.Μ.Α αυτό, για ανταποδοτικό όφελος! Όλα αυτά γίνονται εις βάρος των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και των γύρω εργαζομένων καθώς και των κατοίκων της γύρω περιοχής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου