Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!



Νομίζατε ότι μόνον η ΕΕ παρεμβαίνει στα ελληνικά πράγματα και δη στη Δικαιοσύνη, απαιτώντας την αθώωση του κατηγορούμενου για κακούργημα...


 Ανδρέα Γεωργίου; Όχι, υπάρχουν και χειρότερα. Πρόκειται για την ωμή, πρωτοφανή παρέμβαση των ΗΠΑ στις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αμφίπολη, οι οποίες απαίτησαν και πέτυχαν τη διακοπή τους προκειμένου να μην αποκαλυφθεί σε όλο τον κόσμο ότι εκεί βρίσκεται ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου και  ματαιωθούν τα σχέδιά τους να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία», ο δε λαός τους «Μακεδόνες»! Και οι εθνοπροδότες που μας κυβερνούν, υπάκουσαν ως προσκυνημένοι!!!




Το ρεπορτάζ που αποκαλύπτει το voicenews.gr συμπληρώνει επί του, τεραστίας διαστάσεως, θέματος:

Με μία πρωτοφανή παρέμβαση για τα ελληνικά χρονικά, ένας υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας φαίνεται πως ενεπλάκη κατόπιν εντολής, προκειμένου να σταματήσουν οι ανασκαφές στον αρχαιολογικού χώρο της Αμφίπολης.

Οι Σκοπιανοί φοβούνται τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να προκύψουν από τις ανασκαφές και για αυτόν τον λόγο ο αμερικανικός παράγοντας παρενέβη, προκειμένου οι αποκαλύψεις αυτές να μείνουν «κάτω από το χώμα».

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντέδρασε στην προκλητική αυτή παρέμβαση, αλλά μάλιστα έδωσε εντολή να δοθεί πρόωρο τέλος στις ανασκαφές.

Τυφλή λοιπόν η υπακοή της κυβέρνησης προς τον αμερικανικό παράγοντα, προκειμένου να μην καταρρεύσουν οι προκλητικές αξιώσεις των Σκοπιανών από τα αποτελέσματα των ανασκαφών. Και εις ανώτερα…

10 σχόλια:

  1. Αυτό που προξενεί εντύπωση πραγματικά καθως και πολλά ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι μετά την πρωτοφανή δημισιότητα που πήρε το θέμα της Αμφίπολης με όλα τα κανάλια να το έχουν πρώτη είδηση , ξαφνικά σταμάτησαν όλα. Κανείς πλέον δεν ασχολείται και μένει αναπάντητο το ερώτημα σε ποιούς ανήκαν οι δύο σκελετοί που βρέθηκαν στον τάφο. Δεν δόθηκε απάντηση μέχρι σήμερα. Σε κάθε περίπτωση ο Μέγας Αλέξανδρος αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και μοναδικό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η ιστορία δεν μπορεί ούτε να αλλοιωθεί με αστείους ισχυρισμούς σλαβικών φυλών ούτε με παραχάραξη για οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα. Η φυλή των Καλάς στην Ασία ομιλεί την γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όχι κάποια σλαβική διάλεκτο. Και πλήθος άλλων αποδείξεων που δεν χρειάζονται επί της ουσίας. Το λυπηρό είναι ότι ούτε η κεντρική εξουσία ούτε η τοπική δημοτική αρχή η νυν και οι προηγούμενες δεν έχουν τιμήσει ως έπρεπε τον μέγιστο των μεγίστων δίνοντας έτσι βήμα σε ανθελληνικά στοιχεία να καπηλεύονται τις ιστορικές και αυταπόδεικτες αλήθειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ- ΡΩΞΑΝΗ-ΚΙ ΑΥΤΗ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΙ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ.Η Κ.ΒΛΑΖΑΚ-Η,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Η ΕΔΕΣΣΑ[ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ --ΑΙΓΑΙ -- ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΡΙΔΑΙΑ,ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΑΙΔΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ [ ΜΙΕΖΑ]ΗΤΑΝ Η ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

      Διαγραφή
  2. Δεν θέλουν και φοβούνται οι ξένοι τις ανασκαφές στην Αμφίπολη γιατί γνωρίζουν ότι εκεί είναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ και ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ . Γνωρίζουν καλλά τα ΕΡΠΕΤΑ της Παγκοσμιοποίησης ότι μια μέρα ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα αφυπνίσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα σε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ενάντια στην Δικτατορία των ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και την ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΕΙΑ της ΒΡΟΜΟ αριστεράς . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι άλλο κάρβουνο με την Αμφίπολη μας τα πρήξατε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται στην Αίγυπτο αυτό είναι γνωστό απο τα αρχαία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ ζούσες τότε και είσαι τόσο σίγουρος ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο ; Συριζάκια λίγα είναι τα ψωμιά σας. Πήγαινε στα Σκόπια να τα πεις αυτά μαζί.με τον αρχηγό σου που αναγνώρισε διαβατήριο των σκοιανων με το όνομα Μακεδονία.

      Διαγραφή
    2. Έλα ντε ρίξτον αν μπορείς όλο λόγια είστε αλλά σας κάνει οτι γουστάρει.

      Διαγραφή
  4. 11:19 το βιογραφικό του Τσίπρα λέει πατέρας Άρτα μητέρα Μακεδονία ίδιος συνδυασμός με τον Μέγα Αλέξανδρο η Ολυμπιάδα ήταν απο την Ήπειρο τον λένε και Αλέξη λες γι'αυτό να είναι τόσο ανίκητος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτώχεια πείνα εξαθλίωση και άγριοι φόροι αυτή είναι η πολιτική της αριστεράς . Οι συριζαίοι κυβερνούν γιατί το θέλουν οι Αμερικάνοι γι αυτό και κάνουν ότι θέλουν οι ξένοι και οι τοκογλύφοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα να δεις που πήραν θάρρος οι Συριζαίοι και ξεμύτισαν. Ρε καταστρέψατε τη χώρα αλήτες και μιλάτε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.......ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή