Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

"ΒΟΜΒΑ"! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΩΣΤΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΙΞΕ..."ΚΑΡΦΙΑ" Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ



Γνωρίζατε ότι ο Πάνος Καμμένος έκανε πρόταση στον Κωστή Αϊβαλιώτη να αναλάβει κυβερνητική θέση; Και τι απάντηση πήρε; Την απάντηση έδωσε ο...


 ίδιος ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στον " METROPOLIS 95,5 " : "Αρνήθηκα στον Καμμένο κυβερνητική θέση και να είμαι 1ος στο Επικρατείας γιατί εγώ Βορίδης δεν γίνομαι. Απέδειξα με πράξεις ότι αυτό που λέω το εννοώ, δεν μπήκα στην πολιτική για οφίτσια, έχω ιδέες, τιμώ όσους με ψηφίζουν και φοράω πολιτικά παντελόνια. Δεν πρόδωσα, είμαι συνεπής και κάθομαι στο κόμμα μου και ας χάνει , παλεύω και πέφτω όρθιος και ο κόσμος με βγάζει πάντα 1ο σε ψήφους. Δεν μοιάζω σε τίποτε με όσους τρώνε γιαούρτια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως ο Γεωργιάδης! "

8 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!ΗΛΙΘΙΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ-ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ-OFFSHORE-ΙΣΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!! 1) ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΓΑΠ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!! 2)ΠΡΟΤΕΙΝΕ-ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ,ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΙΕΘΝΟΥΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!! 3) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ. ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΡΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ PSI!!!ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΕΣ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Μ ΑΥΤΟΝ!!ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ 6:27 πως βγάζεις το συμπέρασμα οτι αν έκανε κάποτε κάποιο λάθος ο Καρατζαφέρης που το έχει αναγνωρίσει ο Αιβαλιώτης και οι άλλοι που τον στηρίζουν θα είναι ισόβια συνυπεύθυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Καρατζαφέρης έχει μείνει ο μόνος αγωνιστής εναντίον των μνημονίων άσχετα με τα όποια λάθη έκανε που τα παραδέχτηκε εκτός αν προτιμάς το ΚΚΕ ή τους νεοναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι άξιον απορίας πως ο Καρατζαφέρης συναίνεσε να υπογράψει το 1ο μνημόνιο, τότε που δεν υπήρχε κανένας λόγος γιατί θα ψηφιζόταν έτσι και αλλιώς από τον ΓΑΠ, εφ’ όσον είχε τότε νωπή την λαϊκή εντολή από τις εκλογές.
    Εάν κράταγε τότε σταθερά τις θέσεις του όπως ξεκίνησε και άλλαζε πόλο, συμμαχώντας με την Ρωσία, σήμερα θα ήταν όντως πρωθυπουργός με τουλάχιστον 80%.
    Τι προέκυψε τότε και άλλαξε θέσεις, προτείνοντας μάλιστα και τον Παπαδήμο για πρωθυπουργό, χρήζει θέμα ψυχιατρικής ερεύνης, διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο αυτοκτόνησε πολιτικά.
    Τώρα όσον αφορά τους συνεργάτες του και βέβαια έχουν απόλυτη ευθύνη και αυτοί, αφού οι αποφάσεις πέρναγαν από τα κεντρικά όργανα του κόμματος και ήταν ενήμεροι.
    Δυστυχώς ότι και να λένε τώρα δεν πείθουν, μετά από αυτές τις απίστευτες κολοτούμπες που διέπραξαν συλλογικά.
    Πώς να τους εμπορευθεί ο κόσμος, αναρωτήθηκε κανείς γιατί στράφηκαν προς την χρυσή αυγή και το κκε.
    Φθάσαμε σήμερα στην ελληνική βουλή να έχουμε τις μόνες αντιμνημονιακές δυνάμεις τους εκ διαμέτρους αντίθετους, και αυτό γιατί τους έδωσαν το δικαίωμα, άρα έχουν μέγιστο μερίδιο ευθύνης, αυτή είναι η κατάντια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι των 9:27 και 9:32 μιλάτε για λάθη;;;;;μιλάμε για εγκλήματα κατά του έθνους και του λαού από τα οποία δεν πρόκειται να συνέλθει ούτε σε έναν αιώνα!!γενιές Ελλήνων καταστράφηκαν,το δε κράτος παραδώθηκε αμαχητί στους δανειστές!!!ποια λάθη κύριοι;;;;;πως ξεπερνάτε έτσι απλά μια γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης;;;η επιπολαιότης των Ελλήνων στο ζενίθ!!!!!!"το δεν βαριέσαι" πάλι στο ζενίθ!!!!για συνέλθετε και αναλογιστείτε το κακό που χτύπησε την πατρίδα μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε 6:00 για τα πάντα φταίει το οτι μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο;
    Πως εκτοξεύτηκε το χρέος και μας ανάγκασε να μπούμε δεν φταίει;
    Τι έγινε μετά δεν φταίει;
    Η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που είχε πάρε δώσε με το ΔΝΤ. Είσαι ενας θλιβερός μοιρολάτρης αφού μπήκαμε δηλαδή πεθάναμε με κατεβασμένα χέρια, για τα πάντα φταίνε αυτοί που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και ξεμπερδέψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε "που είσαι Παπαδόπουλε" . Λυπούμαι όντας μεσήλιξ αλλά η αλήθεια είναι αυτή...μια χώρα περήφανη στο κέντρο του κόσμου κατήντησε επαίτης κατακτητών. Ένας λαός στο πλευρό των νικητών κατήντησε δέκτης ευτελισμών...Η Ελλάδα θα κάνει πολλές δεκαετίες μα ορθοποδήσει αγαπητοί συνομιλητές...Στοιχεία από σοβαρούς οικονομικούς οικους το επιβεβαιώνουν...Ότι και να λέει ο Τσίπρας η ο οποιοσδήποτε όλα ψέμματα είναι...και κυβέρνηση να αλλάξει δεν πρόειται να γίνει κάτι...οι πληγές στην οικονομία είναι μη θεραπεύσιμες με τσιρότα και μπεταντίν...χρειάζεται εγχείρηση βαθειά που μεταφράζεται σε αλλαγή νοοτροπίας που μόνο οι νέα γενιά και οι επόμενες είναι ικανές να την επιχειρήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια νέα γενιά; Αυτή που την..."ΦΕΥΓΟΥΝ" από την πατρίδα για να εργαστούν στο εξωτερικό; Για αυτή την γενιά λες; Για την γενιά που σπούδασε με "ελληνικές δαπάνες" και θα δώσει την γνώση και την σφριγηλότητά της στα ξένα κράτη που μας καταδυναστεύουν;
      Η δική μας μοίρα φίλε μεσήλικα, μιας και είμαστε συνομήλικοι, είναι να ζήσουμε με τους άπλυτους μαυριδερούς πακιστανοσομαλομαροκινομπαγκλατεσιανούς...να μας ληστεύουν να μας σκοτώνουν να μας βιάζουν...!
      Και όταν κάποτε "εξαφανιστούμε" και εμείς οι τελευταίοι Έλληνες, τότε να... "κληρονομήσουν" την ΓΗ ΤΩΝ ΕΛ (ΕΛΛΑΣ) του ΛΕΩΝΙΔΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του ΣΩΚΡΑΤΗ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ του ΚΟΛΩΚΟΤΡΟΝΗ του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ του ΠΑΛΑΜΑ και του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ... οι μαϊμούδες από την Ασία και την Αφρική !!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή