Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ!!!

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του από...

αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης για συκοφαντική δυσφήμηση.
 Η μήνυση αφορά προσβλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό τη Δευτέρα. 
Όπως γράφει ο Α. Μυλωνάκης στο προφίλ του στο f/book ο Χίος δήλωσε: "ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ -ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ" Αυτά ήταν τα λόγια του Στέφανου Χίου λίγο προτού μπεί στο αυτοκίνητο της κρατικής ασφάλεια για τη ΓΑΔΑ
Δίπλα του ο δικηγόρος-ποινικολόγος Παύλος Σαράκης και όλοι οι απλοί αλλά γενναίοι έλληνες πατριώτες .   

3 σχόλια:

  1. Ανεξάρτητος και γενναίος δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έγραφα για τον ΣΦΥΡΙΖΑ, αλλά "τρέμω" μην με συλλάβουν έξω από το σπίτι μου την ώρα που θα βγαίνω για τον περίπατό μου..., οπότε έχω να πω ό,τι αυτή η κυβέρνηση είναι η "καλύτερη"... έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στον Σόϊμπλε-άλλωστε τι να τα κάνει τα παπούτσια, αφού δεν θα τα λιώσει- διαπραγματεύτηκε σκληρά και κέρδισε να μην υπογράψει νέο 3ο μνημόνιο, δεν έβαλε άλλους φόρους, αντιθέτως τους μείωσε, έδωσε τον 13ο & 14ο μισθό, έκαμε αύξηση στις συντάξεις. Για τα κόκκινα δάνεια δεν το διαπραγματεύτηκε καθόλου, έτσι όχι μόνο δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία, αλλά έσωσε και την δεύτερη, την γκαρσονιέρα-για τα πονηρά ραντεβού- την εξοχική κατοικία στο βουνό και την εξοχική κατοικία στην παραλία!!! Δεν τα κατάφερε να σώσει το 7ο σπίτι της οικογένειας, αλλά χαλάλι, δεν πειράζει, διότι με τέτοια αύξηση που έκανε στους μισθούς, σιγά-σιγά και με μια μικρή οικονομία θα πάρουμε άλλο καλύτερο...!
    Αλλά εκεί που έδωσε ρέστα ήταν όταν "προστάτεψε" τις οικονομίες του λαού στις τράπεζες με τον έλεγχο εκροών, έτσι τώρα ο Κος Ντράγκυ δεν μπορεί να τα "σηκώσει" με μιάς και είναι υποχρεωμένος να τα παίρνει λίγα λίγα, οπότε βαρέθηκε και δεν τα πείραξε...
    Αυτό όμως που με κάνει θαυμαστή σου είναι που δεν "ξεπούλησες" την Ελλάδα, όπως ετοιμάζονταν να κάνουν οι άλλοι οι "παλιανθρώποι" οι προδότες!!
    Α ρε πρωθυπουργάρα, αν το ξέραμε πόσο..."πρωθυπουργάρα" είσαι...θα σε κάναμε από το 1981 πρωθυπουργό, από τα επτά σου και δεν θα είχαμε τέτοιες περιπέτειες σήμερα και εσύ δεν θα χρειαζόταν να στέλνεις στον αγύριστο την μανταμίτσα την Λαγκάρδ...συγχώρεσέ μας που δεν σε κάναμε νωρίτερα "αρχηγό μας", "λαουτζίκος" είμαστε και δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε τις περισσότερες φορές!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή