Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! ΙΔΟΥ...



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός Αγαπητοί φίλοι εκπαιδευτικοί Δάσκαλοι μου Πριν από 20 χρόνια τελείωσα την όμορφη διαδρομή μου στα σχολειά μας. 12 χρόνια στο θρανίο σήμερα με καμαρώνει η οικογένεια μου… Το 50% για...
αυτό που είμαι σήμερα οφείλεται σε ΕΣΑΣ. Στις αρχές, στις γνώσεις, το ντέτεστε, τις φωνές, τις παρατηρήσεις, τις τιμωρίες… Τις παραινέσεις, τις συμβουλές, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Φίλοι και συνοδοιπόροι εκπαιδευτικοί σήμερα το πρωί αποκαλύψαμε ότι η εξάλειψη της πρωινής προσευχής πλέον δεν είναι ένα σενάριο συνωμοσίας μερικών τρελών, αλλά ένα ακόμα γεγονός. Όμως φίλοι εκπαιδευτικοί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι άνθρωποι εκτός από ψεύτες είναι και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Βλέπετε η πρωινή προσευχή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής ζωής, όχι από συνήθεια, όχι από παράδοση, αλλά και από νομοθετική πρόβλεψη. Και σήμερα ένα Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) πάνε να το καταργήσουν όχι με έναν νεότερο νόμο ή με ένα νεότερο ΠΔ όπως προβλέπει το Σύνταγμα μας, αλλά με μια υπογραφή σε ένα κωλόχαρτο που υπογράφει ο πλέον αγράμματος υπουργός της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.

Η φετινή εγκύκλιος φίλοι εκπαιδευτικοί θέλει να σας εκθέσει!
Θέλει να εκθέσεις Καθηγητές, Διευθυντές, Συλλόγους Διδασκόντων, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και να σας φέρει απέναντι μας.
Αυτοί που θα την επικαλεστούν πολύ πιθανόν να μην γνωρίζουν ότι στο τέλος της εγκυκλίου, αλλά και της συγκεκριμένες παραγράφου, «Τέλος εφαρμόζονται οι προβλέψεις του ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α΄), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ. 10, εδαφ. δ. »
Το ΠΔ201/98 ακόμα δεν καταργήθηκε. Οι αναφερόμενες διατάξεις αφορούν: την πρωινή προσευχή, τη σημαία και τους αλλόθρησκους μαθητές.
Κανένας λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόσει το νόμο και να επικαλεστεί την εγκύκλιο.
Η πρωινή προσευχή είναι και παραμένει υποχρεωτική ακόμα με βάση το νόμο!
Φίλοι εκπαιδευτικοί εμείς ως Έλληνοθρόδοξοι γονείς από την Δευτέρα 12/9/16 θα στραφούμε ποινικά σε όποιον παραβεί το νόμο, υποβάλλοντας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μηνύσεις σε βάρος ΟΣΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ δεν πραγματοποιούν την πρωινή προσευχή και δεν πραγματοποιούν έπαρση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ κατά παράβαση του ΠΔ 201/98.

e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου