Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ-ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ… ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!


Αναμφισβήτητα το μεταναστευτικό πρόβλημα, έγινε η ταφόπλακα για τον τουρισμό στη μαρτυρική Λέσβο…

Ακούμε από εδώ κι από εκεί λόγια παχιά, λόγια μεγάλα, για δήθεν τουριστική προβολή του νησιού μας…
Και τι να την κάνεις την προβολή, αν δεν έχεις τα εχέγγυα για να μπορέσεις να φιλοξενήσεις τουλάχιστον αξιοπρεπώς, τους επισκέπτες του νησιού σου…
Φωνάζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό του τόπου μας, ότι έχουμε πτώση στις φετινές αφίξεις που ξεπερνούν το 60%.
Φωνάζει η Δημοτική μας αρχή εκ των υστέρων, για άμεσα μέτρα στήριξης της τουριστικής μας ανάκαμψης…
Το ίδιο και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου…
Και δεν βλέπουν όλοι τους τα χάλια που έχουμε εντός και εκτός πόλης…
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες, από τότε που ένας άτυχος Τούρκος τουρίστας προσπαθώντας να ξεφύγει από αδέσποτα σκυλιά που τον κυνηγούσαν στην περιοχή του κάστρου Μυτιλήνης, έπεσε επάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο – δεν έφταιγε ο οδηγός – και τραυματίστηκε σοβαρά.
Δείτε τη φωτογραφία ΣΟΚ και τι περιγράφει ο κ. Σωτήρης Σιαπέρας, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει τον Τούρκο τουρίστα.
tourkos-touristas-travmatia
«Σημερα το απογευμα εγινα μαρτυρας τροχαιου μπροστα στο ταξι μου…ανεβαινα απο επανω σκαλα προς δικαστηρια και ξαφνικα βλεπω εναν ανθρωπο να τρεχει απο τον πλακοστρωτο του καστρου προς τον δρομο πανικοβλητος(πεζος) χωρις να δει αν ερχεται αυτοκινητο,οπως ηταν αναμενομενο τον χτηπησε αυτ/το χωρις να φταιει ο οδηγος φυσικα.Ο ανθρωπος σπαρταραγε μπροστα μου και εβλεπα το αιμα να τρεχει απο το κεφαλι του και τα αυτια του.Καλεσαμε ασθενοφορο το οποιο ηρθε πολυ γρηγορα,.
Που θελω να καταληξω; οσο περιμενα ατην τροχαια να τελειωσω την καταθεση μου ως μαρτυρας,ο φιλος του ανθρωπου ερωτηθηκε απο τον διερμηνεα γιατι ετρεχε ο φιλος του.
Ο λογος που ετρεχε ηταν γιατι τον κυνηγαγανε τα αδεσποτα σκυλια!!!!!!!!
Οι συγκεκριμενοι τυχαινει να ειναι τουρκοι τουριστες απο το κρουαζιεροπλοιο που ηρθε στην Μυτιληνη. Τωρα στην εντατικη.!!!!
Ρωταω,αν λεω αν επιζησει ο τουριστας απο την εντατικη τι θα πει εκει που θα παει;Οτι με κυνηγαγανε σκυλοι ενω πηγα να δω το καστρο και βρεθηκα στην εντατικη;
Παρακαλω κοινοποιηστε μπας και φτασει στα ματια τοπικων αρχοντων και δηθεν φιλοζωικων οργανοσεων και βρεθει μια λυση να τα μαζεψουν επιτελους τα αδεσποτα μπας και παει μπροστα αυτος ο τοπος καποτε,λεω εγω…..
Παραθετω φωτο για να καταλαβετε την σοβαροτητα της καταστασης!!!!»
Κι έρχονται δύο άλλα παρόμοια περιστατικά, για να μας θυμίσουν ότι για το κατάντημα του τόπου μας, είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι.
Φεύγοντας κάποιος επισκέπτης από τη Μυτιλήνη, ή βγαίνοντας από το πλοίο για να πάει στο Μανταμάδο, δεν θα βρει καμία απολύτως ενημερωτική πινακίδα σήμανσης.
Έτσι πολλοί συνεχίζουν προς τα Τσαμάκια, όπου επίσης δεν υπάρχει καμία πινακίδα σήμανσης που να ενημερώνει τους επισκέπτες ότι ο δρόμος οδηγείς σε αδιέξοδο και ότι το μόνο που θα βρουν μπροστά τους είναι δεκάδες αδέσποτα σκυλιά έτοιμα να τους κυνηγήσουν και άλλες τόσες λακκούβες για να σπάσουν τα αυτοκίνητά τοςυ και να τραυματιστούν…
dostroma-fikiotripas
Τα υπόλοιπα;
Δείτε τα στο βίντεο…
Ντροπή μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου